The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Лацио-БоруссияД-20.10b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Την Τρίτη επιτέλους θα ξεκινήσει φάση των ομίλων του Champions League. Και αμέσως θα παρουσιάσει μια αντιπαράθεση μεταξύ εκπροσώπων κορυφαίων τουρνουά της Δυτικής Ευρώπης. Λάτσιο και Μπορούσια Ντόρτμουντ θα παίξουν στη Ρώμη. Πώς θα επιστρέψουν οι «αετοί» στο τουρνουά μετά από μια μακρά παύση;

Λάτσιο επέστρεψε επιτέλους στο Champions League

Οι «αετοί» εδώ και αρκετό καιρό κρατιούνταν το μέγιστο στη ζώνη του Europa League. Αρκετά απροσδόκητα, την περασμένη σεζόν, ο σύλλογος της Ρώμης έγινε σχεδόν ο κύριος διώκτης της Γιουβέντους. Ως αποτέλεσμα, οι δυνάμεις δεν έφτασαν για ολόκληρη τη σεζόν, αλλά η ομάδα διατήρησε θέση στις τρεις πρώτες, και ο Ciro Immobile έλαβε το πανευρωπαϊκό «Golden Boot». Τώρα όμως υπάρχει η εντύπωση ότι ήταν ένα άλμα πάνω από το κεφάλι τους που εκτελέστηκε από τους παίκτες του Simone Inzaghi. Τώρα υπάρχουν αρκετά προβλήματα, για παράδειγμα 1:4 με την Αταλάντα. Ο σκόρερ τραυματίστηκε και τώρα η συμμετοχή του στον επερχόμενο αγώνα παραμένει ένα μεγάλο ερώτημα. Ωστόσο, ακολουθούν δυνητικά απλούστεροι αντίπαλοι, οι Ζενίτ και Κλαμπ Μπρυζ.

Η Ντόρτμουντ ανέβασαν η διάθεσή τους πριν από το ταξίδι στη Ρώμη

Οι «μαύρο-κίτρινοι» το Σάββατο ήταν στο Σίνσχαϊμ. Εκεί κατάφεραν να πιέσουν την Χόφενχαϊμ, νικώντας ελάχιστα τον ισχυρό αντίπαλο. Άβολο για τον εαυτό τους, πριν από αυτό δεν υπήρχαν νίκες για σχεδόν 3 χρόνια, και εκτός έδρας από την εποχή του Γιούργκεν Κλοπ, από το τέλος του 2012. Είναι επίσης σημαντικό ότι το γκολ σημείωσε ο αρχηγός της ομάδας, Marco Reus, ο οποίος σιωπούσε για σχεδόν 9 μήνες. Όμως, ξανά ήταν κι ο Έρλινγκ Χόλαντ. Ο Νορβηγός δεν σκόραρε αυτή τη φορά, αλλά ήταν ο βοηθός. Ωστόσο, οι παίκτες του Λισιέν Φαβρ δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακοί σε αυτόν τον αγώνα. Πριν από αυτό υπήρξαν ήττες: 0-2 από την Άουγκσμπουργκ στη Bundesliga, 2:3 με την Μπάγερν Μονάχου στο Super Cup της χώρας. Και στις δύο περιπτώσεις οι «σφίγγες» έπαιξαν εκτός έδρας, η εξάρτηση από τον παράγοντα της έδρας δεν εξαφανίζεται πουθενά υπό τον Ελβετό προπονητή.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους στους προημιτελικούς του Κυπέλλου UEFA το 1995. Τότε αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας: 1-0 στη Ρώμη, 2-0 στο Ντόρτμουντ. Μετά από αυτό υπήρχε μόνο ένας φιλικός του 2018 και μια ελάχιστη νίκη για τους Γερμανούς χάρη στο  γκολ του Royce.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο δεν λάμπει, αλλά και η Μπορούσια Ντόρτμουντ συχνά φαίνεται αδύναμη. Επομένως, δεν πρέπει να περιμένουμε υπερβολική πληθώρα γκολ από αυτό το ζεύγος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,71.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *