The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Μίλαν: προγνωστικά για στοίχημα

Милан-Лацио-09.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 24 Απριλίου 2022, 9:45 μ.μ.

Stadio Olimpico

Το Σαββατοκύριακο στην Ιταλία στο «Stadium Olimpico» στην πρωτεύουσα η Λάτσιο θα φιλοξενήσει τον ηγέτη του πρωταθλήματος τη Μίλαν. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται τη νίκη στον αγώνα τους για το Scudetto, αλλά θα το καταφέρουν οι παίκτες του Stefano Pioli; Το κοινό του ιστότοπου έχει πρόσβαση σε δωρεάν πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα του Calcio στις 24 Απριλίου 2022.

Η Λάτσιο διανύει μια πολύ δύσκολη σεζόν

Οι «αετοί» έμειναν εντελώς απροσδόκητα χωρίς τον μακροχρόνιο μέντορά τους το περασμένο καλοκαίρι καθώς ο Simone Inzaghi δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να συνεργαστεί με τη νυν πρωταθλήτρια Ίντερ. Στη θέση του προσκλήθηκε στη Ρώμη ο Μαουρίτσιο Σάρι και μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα πετύχει στην πρωτεύουσα της Ιταλίας αυτός. Μέχρι στιγμής, ο τεχνικός που έχει τη δική του φιλοσοφία αλλάζει μόνο νέους παίκτες  για τον εαυτό του, αλλά μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι μέτρια. Από όλα τα άλλα τουρνουά, οι Laziales έχουν αποκλειστεί, ενώ στη Serie A μπορούν πραγματικά να στοχεύουν το πολύ στην 5η θέση. Οι πιθανότητες δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες, ειδικά μετά την ισοπαλία με την Τορίνο στον τελευταίο γύρο. Επιπλέον, μόνο λόγω του γκολ του Ιμόμπιλε στο τέλος η ομάδα σημείωσε 1:1.

Η Μίλαν πρέπει να κερδίσει μόνο αν θέλει να φτάσει επιτέλους στο Scudetto

Οι «ροσονέρι» κάλεσαν εντελώς απροσδόκητα τον Στέφανο Πιόλι – αρχικά ως «προσωρινός εργαζόμενος», αλλά έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο. Κάτω από αυτόν, ο σύλλογος κατάφερε να γίνει ξανά πραγματικός, και όχι ονομαστικός, διεκδικητής του τίτλου. Πέρυσι η δύναμη δεν ήταν αρκετή, αλλά από μόνη της η επιστροφή στο Champions League ήταν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τώρα, φάνηκε, οι «κοκκινόμαυροι» είναι έτοιμοι να κάνουν ένα ακόμη, αποφασιστικό βήμα προς τον πολυαναμενόμενο τίτλο… Όμως τον Απρίλιο υπήρξαν 2 υβριστικά αστοχήματα ταυτόχρονα, με τη μορφή ισοπαλιών χωρίς γκολ με τους μεσαίους χωρικούς, Μπολόνια και Τορίνο. Μόλις στις 15 Απριλίου αποδείχθηκε ότι σκόραρε (δύο φορές ταυτόχρονα) και κέρδισε τη Τζένοα. Όμως παρόλα αυτά «από άποψη χαμένων» πλέον η 1η θέση είναι με την Ίντερ. Αυτή την εβδομάδα έπαιξαν και τον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου, όπου έχασαν εντελώς από τους «γαλαζομαύρους», αστοχώντας τρεις φορές.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μίλαν κατάφερε να κερδίσει 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες εναντίον της Λάτσιο – με μία μόνο ήττα, πριν από ένα χρόνο. Αυτή τη σεζόν, οι «ροσονέρι» σημείωσαν 2-0 στο Calcio τον Σεπτέμβριο και 4-0 στο κύπελλο τον Φεβρουάριο.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν βρίσκεται σε κρίση αυτή τη στιγμή και η Λάτσιο μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε ότι οι γηπεδούχοι στη Ρώμη δεν θα χάσουν (απόδοση 1,64).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *