The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Άιντραχτ: πρόβλεψη για τον αγώνα

006_gr

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 6 ημέρα αγωνιστικής από 6

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ολίμπικο, Ρώμη

Η Λάτσιο και η Άιντραχτ βγήκαν πρόωρα στα πλέι-οφ και μπορούν τώρα ήσυχα να τελειώσουν τη φάση των ομίλων. Αν οι Γερμανοί όμως  θα περάσουν όλη την απόσταση χωρίς απώλειες;

Λάτσιο

Η Λάτσιο μέχρι τον πέμπτο γύρο δημιούργησε ένα αξιοπρεπές περιθώριο ασφαλείας. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι σημείωσε τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες. Έχει κερδίσει τη Μαρσέιγ δύο φορές, τον Απόλλωνα μία φορά. Η συνάντηση του πρώτου γύρου με την Άιντραχτ έληξε υπέρ των γερμανικών «αετών» ενόψει του σαφούς πλεονεκτήματος. Το σκορ ήταν 4:1 στη Φρανκφούρτη. Πριν από δύο εβδομάδες οι Ρωμαίοι έφυγαν από την Κύπρο με την ήττα από τον τοπικό θρύλο.

Άιντραχτ Φρανκφούρτη

Η Άιντραχτ στο Γιουρόπα Λιγκ ξεπερνά κάθε προσδοκία. Η Γερμανίδα κυπελλούχος σημείωσε το μέγιστο αριθμό βαθμών (15) και ο δείκτης αυτός είναι ίσος με την Τσέλσι και Σάλτσμπουργκ. Η αρχή ήταν απλά μαγευτική – η ομάδα του Adi Hütter νίκησε τη Μαρσέιγ  στο δικό της Στάδιο Βελοντρόμ. Η συνέχιση ήταν ακόμα καλύτερη. Η ήττα της Λάτσιο και της ίδιας Μαρσέιγ στη Φρανκφούρτη. Επιπλέον νίκη στα φιλικά με τον Απόλλωνα.

Στατιστικές και προσωπικές συναντήσεις

  • Λάτσιο δεν έχανε βαθμούς στην έδρα της.
  • Άιντραχτ κέρδισε όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων.
  • Η προσωπική συνάντηση του πρώτου γύρου στη Φρανκφούρτη έληξε με το σκορ 4:1.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο, η οποία είχε επιλύσει τα προβλήματά της στη φάση των ομίλων, δεν αντιστάθηκε στον Απόλλωνα στον αγώνα του πέμπτου γύρου. Στη Σέριε Α’ οι ρωμαϊκοί «αετοί» καθυστερούν. Και οι τέσσερις τελευταίοι αγώνες της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι έληξαν με ισοπαλία. Είμαστε βέβαιοι ότι η προτεραιότητα για τον νεαρό προπονητή τώρα είναι το εσωτερικό πρωτάθλημα.

Οι γερμανοί «αετοί» ανέβηκαν ψηλά στη Bundesliga τους, ενώ το Δεκέμβριο άρχισαν να χάνουν βαθμούς στο μέγιστο. Πιστεύουμε ότι για τους φιλοξενούμενους είναι θέμα τιμής να ολοκληρώσουν το πρώτο στάδιο του Γιουρόπα Λιγκ σε θετική νότα. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: διπλή ευκαιρία για τους δεύτερους με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *