The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κροατία εναντίον Μαρόκο: προγνωστικά για τον αγώνα

Хорватия

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Πλέι οφ τρίτης θέσης
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.
Διεθνές Στάδιο Καλίφα

Οι εθνικές ομάδες της Κροατίας και του Μαρόκου θα παίξουν μεταξύ τους στον αγώνα για την τρίτη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Ποιος θα πάρει τα χάλκινα μετάλλια του τουρνουά;
Κροατία
Η Κροατία ξεκίνησε τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου με ισοπαλία 0:0 με το Μαρόκο, μετά την οποία υπήρξαν αποδεκτά αποτελέσματα σε μονομαχίες με Καναδά (4:1) και Βέλγιο (0:0). Στα πλέι οφ, οι Κροάτες νίκησαν την Ιαπωνία (1:1, 3:1 στα πέναλτι) και τη Βραζιλία (1:1, 4:2 στα πέναλτι), ενώ στους ημιτελικούς ηττήθηκαν από την Αργεντινή 0:3.
Μαρόκο
Από το Μαρόκο αρχικά περίμεναν ότι δε θα προκριθεί από τον όμιλό του, αλλά η λιτή αφρικανική ομάδα σημείωσε απροσδόκητα επτά βαθμούς σε συναντήσεις με την Κροατία (0:0), το Βέλγιο (2:0) και τον Καναδά (2:1). Περαιτέρω, οι Atlas Lions νίκησαν την Ισπανία (0:0, 3:0 στα πέναλτι) και την Πορτογαλία (1:0), αλλά δεν είχαν αρκετή δύναμη για να νικήσουν τη Γαλλία – ήττα 0:2.
Η άμυνα του Μαρόκου είναι η δύναμη της ομάδας του κόουτς Ρεραγκρί. Η οποία άμυνα δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ από αντιπάλους (έγραψε μόνο ένα αυτογκόλ του Άγκερ στο ματς με τον Καναδά!), ούτε καν στα πέναλτι, αφού στην αναμέτρηση με την Ισπανία, το σκορ στη συγκεκριμένη τελική διαδικασία ήταν 3-0!
Με αυτή την άμυνα το Μαρόκο κατάφερε να ανταπεξέλθει, παρά τους τραυματισμούς και τις απώλειες, απέναντι και στην Πορτογαλία, η οποία σπατάλησε το ταλέντο των παικτών της σε ένα ανούσιο παιχνίδι. Οι παίκτες της ομάδας – θαύμα το έκαναν και πάλι με το δικό τους τρόπο: Σφιχτή άμυνα με γρήγορες αντεπιθέσεις, καθώς διαθέτουν ποιότητα και αξιοποίηση των αδυναμιών του αντιπάλου. Στο χθεσινό ματς έφτανε μία τέτοια αδυναμία, από τον τερματοφύλακα των Πορτογάλων Ντιόγκο Κόστα που έκανε άστοχη έξοδο και δέχτηκε το γκολ από τον Εν Νεσίρι.
Πρόβλεψη
Και οι δύο ομάδες έχουν συνηθίσει να ενεργούν με δεύτερο αριθμό και δε σημειώνουν πάρα πολλά γκολ όσο συχνά θα θέλαμε. Δεν νομίζω ότι θα ξαναδούμε το βαρετό 0-0, ωστόσο δεν αναμένονται υπερβολικά γκολ στον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,99


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *