The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κροατία εναντίον Δανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Croatia-Denmark-01.07

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Γύρος των 16

Στάδιο του Νίζνι Νόβγκοροντ

Κυριακή , 1 Ιουλίου 2018, 9:00 μμ (ώρα Ελλάδας)

Στο γήπεδο του Νίζνι Νόβγκοροντ στην ομώνυμη πόλη την επόμενη Κυριακή 1 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου οι Κροάτες θα αγωνιστούν ενάντια στους Δανούς. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της ομάδας των Βαλκανίων, οι οποίοι στη φάση των ομίλων έδειξαν υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο. Αλλά οι Δανοί ήταν επίσης έκπληκτοι, επειδή κατάφεραν να βγουν από έναν αρκετά δύσκολο όμιλο, οπότε η υποεκτίμηση των Δανών μπορεί να προκαλέσει μεγάλες δυσκολίες για τους αντιπάλους τους.

Μόνο κερδίζει

Πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο οι Κροάτες έχασαν από τους Βραζιλιάνους σε φιλικό αγώνα με σκορ 0:2 χωρίς καμία πιθανότητα επιτυχίας. Φαινόταν ότι η ομάδα του Ντάλιτς, με πολύ καλή σύνθεση ερμηνευτών, δεν θα έχει μέλλον στον αγώνα για τον τίτλο της ισχυρότερης ομάδας του πλανήτη, αλλά τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων απέδειξαν το αντίθετο. Η Κροατία κέρδισε τρία παιχνίδια από τα τρία στο πρωτάθλημα, οι “καρό” επικράτησαν της Νιγηρίας, Αργεντινής και της Ισλανδίας.

Χωρίς ήττες

Η εθνική της Δανίας ξεκίνησε στο τουρνουά στη Ρωσία με ελάχιστη νίκη επί της εθνικής του Περού με σκορ 1:0. Στη συνέχεια οι Δανοί δύο φορές στη σειρά έπαιξαν ισοπαλία με τους Αυστραλούς και τους Γάλλους, με το σκορ 1:1 και 0:0 αντίστοιχα. Με τους Κροάτες οι Δανοί συναντήθηκαν πέντε φορές πριν: δύο νίκες για τους παίκτες των Βαλκάνιων, δύο για τους Σκανδιναβούς και μία αναμέτρηση έληξε με ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Τόσο η Κροατία όσο και η Δανία παίζουν πολύ καλά στην άμυνα. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι η κατάσταση του αγώνα είναι υψηλή, κάθε ομάδα θα προσπαθήσει να παίξει όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά στην άμυνα, να μην κάνει λάθος που μπορεί να είναι θανατηφόρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *