The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κλαμπ Μπρυζ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ClubBrugge-ManchesterUnited-20.02b

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 32– Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιαν Μπρέιντελ

Υπάρχουν αγώνες όπου μπορεί κανείς να κερδίσετε καλά λεφτά, όπως η συνάντηση Κλαμπ Μπρυζ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρόβλεψη για τον αγώνα προσφέρει ο πόρος μας.

Η Κλαμπ Μπρυζ έχει λίγους σημαντικούς αγώνες

Το βελγικό κύμα κυριαρχεί στην εγχώρια αρένα αυτή τη σεζόν. Ο σύλλογος ηγείται στο πρωτάθλημα και έχει ήδη φτάσει στους τελικούς του εθνικού κυπέλλου. Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την ομάδα στο δρόμο προς τον τίτλο. Η Κλαμπ Μπρυζ δεν ήταν πειστική στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας χάσει τρεις φορές και τρεις φορές παίζοντας ισοπαλία. Οι Βέλγοι κατάφεραν να περάσουν μόνο την Γαλατασαράι, έναντι της ΠΣΖ και της Ρεάλ Μαδρίτης δεν υπήρχε σχεδόν καμία πιθανότητα. Οι «μπλε-μαύροι» σπάνια παίζουν με ομάδες του επιπέδου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να νικήσει κανείς οποία υπάρχουν πολύ λίγες πιθανότητες, ακόμη και με πλήρη απουσία απώλειας προσωπικού.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορούν ακόμη να σώσουν τη σεζόν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συχνά απογοητεύει τη μεγάλη στρατιά από τους οπαδούς της τις τελευταίες σεζόν. Η ομάδα είναι μόνο η έβδομη στην Premier League, αλλά μόνο τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Στον τελευταίο γύρο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να νικήσει με απίστευτο τρόπο την Τσέλσι 2-0, διακόπτοντας τη σειρά τριών αγώνων χωρίς νίκες. Στο Europa League η ενδεκάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν είχε κανένα πρόβλημα και κέρδισε εύκολα τον όμιλο, όπου έπαιξαν οι AZ, Partizan και Astana. Είναι οι «κόκκινοι διάβολοι» που θεωρούνται ένα από τα κύρια φαβορί του τουρνουά. Σημειώνουμε μεγάλο αριθμό τραυματιών στην ομάδα, οι μεγαλύτερες απώλειες είναι οι Ράσφορντ, Πογκμπά και Σκοτ ΜακΤόμινεϊ .

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν παίξει μεταξύ τους μόνο μια φορά, ήταν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ 2014/15. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν με σιγουριά και τους δύο αγώνες 3:1 εντός έδρας και 4:0 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Οι bookmakers δίνουν στους αντιπάλους ίσες πιθανότητες επιτυχίας στο επερχόμενο παιχνίδι, αν και είναι προφανές ότι το επίπεδο των Άγγλων είναι υψηλότερο. Ίσως τέτοιες αποδώσεις δικαιολογούνται από τις απώλειες προσωπικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προτείνουμε εδώ ένα ελπιδοφόρο στοίχημα στη νίκη των φιλοξενούμενων με μηδενικό χάντικαπ. Οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σίγουρα δεν θα χάσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *