The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Καμερούν εναντίον Γκάνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

008-Cameroon-Ghana-29.06

Στάδιο Ισμαηλίας, Ισμαηλία

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Σάββατο, 29 Ιονίου 2019, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, στην αιγυπτιακή πόλη Ισμαηλία θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής του 2019, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες του Καμερούν και της Γκάνα. Είναι οι καλύτερες ομάδες του ομίλου, οπότε η προσωπική τους συνάντηση δεν θα είναι εύκολη. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Καμερούν – Γκάνα.

Μια καλή αρχή στο τουρνουά

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα του Καμερούν φαίνεται ωραία, αλλά έχει περιθώρια ανάπτυξης. Εδώ στον πρώτο αγώνα του τουρνουά οι παίκτες του Clarence Seedorf έπαιξαν ήρεμα και τελικά νίκησαν την εθνική ομάδα της Γουινέας-Μπισάου με σκορ 2:0. Ήταν ένας ωραίας αγώνας, αλλά τα “λιοντάρια” πρέπει ακόμα να “ανοιχτούν” λίγο ώστε να γίνουν μία καλοστημένη ομάδα. Επιπλέον, τώρα οι Καμερούνιοι έχουν μια επιτυχημένη νέα σειρά, η οποία δε θα τελείωσε γρήγορα…

Τα προβλήματα δεν έχουν εξαφανιστεί

Ταυτόχρονα, η εθνική της Γκάνα στο CAN-2019 ήρθε σε καθόλου άψογη κατάσταση, επειδή η ομάδα απέτυχε και στους δύο φιλικούς πριν από το τουρνουά. Όπως αποδείχθηκε, αυτό δεν ήταν τυχαίο, διότι στο ίδιο το τουρνουά οι παίκτες του James Appiah πρόλαβαν να απογοητεύσουν, έχοντας παίξει ισοπαλία με την εθνική Μπενίν  2:2. Και το χειρότερο είναι ότι οι παίκτες της Γκάνας έδωσαν την κυριαρχία στον αγώνα στους αντιπάλους. Έτσι τα προβλήματα των “μαύρων αστεριών” δεν είναι μόνο σε αδύναμη άμυνα, αλλά και σε ομαδικό παιχνίδι…

Πρόβλεψη

Η ομάδα του Καμερούν ξεκίνησε καλά στο τουρνουά, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για την εθνική της Γκάνα, η οποία εξακολουθεί να φαίνεται πολύ αδύναμη και θαμπή στο γήπεδο. Οι Καμερούνιοι είναι σε θέση να πάρουν το παιχνίδι στα χέρια τους, γι’ αυτό είναι πιο λογικό να στοιχηματίσετε σ’ αυτούς. Αλλά όπως είναι το φαβορί του ομίλου, καλύτερα να ποντάρετε με αντασφάλιση… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Καμερούν ή ισοπαλία με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *