The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κάντιθ εναντίον Γρανάδα: προγνωστικά για στοίχημα

Кадис-Гранада-13.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Nuevo Mirandilla

Οι αουτσάιντερ Κάντιθ και Γρανάδα θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν το πιο δυνατό στο παιχνίδι της Δευτέρας του δέκατου έβδομου γύρου της La Liga.

Κάντιθ

Δέκατη όγδοη θέση, 12 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 14:30 είναι η τρέχουσα απόδοση της Κάντιθ στο τουρνουά, η οποία είναι απόλυτα συνεπής με το επίπεδό της. Σημειώνω ότι στις τελευταίες πέντε συναντήσεις το «κίτρινο υποβρύχιο» επικράτησε της Ατλέτικο (1:0), σημείωσε ισοπαλία 1:1 με τη Μαγιόρκα και επίσης ηττήθηκε από τη Χετάφε (0:4), την Ατλέτικο (1:4) και την Έλτσε (1:3).

Γρανάδα

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα η Γρανάδα, με ποικίλες επιτυχίες, έπαιξε με Λεβάντε (3:0), Εσπανιόλ (0:2), Ρεάλ Μαδρίτης (1:4), Αθλέτικ (2:2) και Αλαβές (1:0). Έτσι, οι «ναθαρίες» έχουν ήδη 15 βαθμούς στο ενεργητικό τους με διαφορά τερμάτων 16:23, αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται στη δέκατη πέμπτη θέση.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η σημερινή Γρανάδα φαίνεται λίγο πιο όμορφη από την Κάντιθ που έχει σοβαρά προβλήματα στην άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι σίγουρα θα εκμεταλλευτούν αυτή την συγκυρία και θα κερδίσουν τουλάχιστον ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Γρανάδα δε θα χάσει και απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *