The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κάλιαρι εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Cagliari-Napoli-26.02

Σέριε Α’ Ιταλίας

Sardegna Arena, Κάλιαρι

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του 26ου γύρου της Σέριε Α’ θα ολοκληρώσει ο αγώνας μεταξύ Κάλιαρι και του ηγέτη της κατάταξης Νάπολι. Το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης είναι οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίζονται σκληρά για το Scudetto με τη Γιουβέντους Τορίνο. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, επειδή η Νάπολι συμμετέχει στο δεύτερο παιχνίδι των 16 του Europa League εναντίον της γερμανικής Λειψίας.

Η χρυσή τομή

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Κάλιαρι κέρδισε μόνο μία φορά, στις 4 Φεβρουαρίου στην έδρα τους οι “νησιώτες” νίκησαν την ομάδα ΣΠΑΛ με σκορ 2:0. Εκτός από αυτήν την νίκη καταγράφηκαν ήττες από τη Μίλαν και την Κιέβο, ισοπαλία με την Κροτόνε και την Σασουόλο. Στην κατάταξη της Σέριε Α’ Ιταλίας η Κάλιαρι μετά από 25 γύρους είναι στην 15η θέση, έχει στο ενεργητικό της 25 βαθμούς, που είναι 8 γκολ περισσότερο από την ομάδα από την ζώνη υποβιβασμού.

Ηγέτης

Πριν από τον 26ο γύρο η Νάπολι ηγείται στην κατάταξη της ιταλικής ελίτ, στο ενεργητικό τους οι Ναπολιτάνοι έχουν 66 βαθμούς, που είναι μία μονάδα περισσότερο από τη νυν πρωταθλήτρια τη Γιουβέντους. Τα περασμένα μεσοβδόμαδα οι «παρθενοπέι» έπαιξε εκτός έδρας στο πλαίσιο του Europa League κόντρα στην γερμανική ΡΜ Λειψίας, η ομάδα του Σάρι κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο με σκορ 2:0, αλλά στους 16 του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου οι Νότιοι δεν προκρίθηκαν. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι επικέντρωσαν την προσοχή τους στη Σέριε Α’.

Πρόβλεψη

Στη Γερμανία η Νάπολι έπαιξε με τη σύνθεση, κοντά στην κύρια, χρειάστηκε προσπάθεια για τη νίκη, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε μέγιστη δραστηριότητα από τον ηγέτη στο επερχόμενο παιχνίδι. Ταυτόχρονα η Κάλιαρι δεν είναι ο αντίπαλος που μπορεί να δημιουργήσει στη Νάπολι δύσκολα προβλήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Νάπολι + σύνολο κάτω από 4,5 με απόδοση 1,61.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *