The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Φινλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

016-Italy-Finland-23.03

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Ι – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο του Φρίουλι, Ούντινε 

Το Σάββατο, 23 Μαρτίου, η Βαλένθια θα φιλοξενήσει έναν από τους αγώνες της φάσης των ομίλων του προκριματικού γύρου του Euro 2020, στον οποίο θα συναντηθούν οι εθνικές της Ιταλίας και της Φινλανδίας. Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι οι Ιταλοί πρέπει να κερδίσουν ήρεμα, αλλά όλα δεν είναι τόσο απλά. Διαβάστε καλύτερα την πρόβλεψη για τον αγώνα Ιταλία – Φινλανδία.

Το παιχνίδι με “φράγμα”

Αυτή τη στιγμή η εθνική Ιταλίας απέχει πολύ από το τέλειο παιχνίδι της, αν και γενικά τα αποτελέσματα της ομάδας βελτιώθηκαν με την άφιξη του νέου προπονητή. Έτσι, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έστησε στην ομάδα πιο αμυντικό στυλ παιχνιδιού, γι’ αυτό η ομάδα σχεδόν ποτέ δεν χάνει. Ακόμη και στην Λίγκα των Εθνών στους 4 γύρους οι Ιταλοί έχαναν 2 γκολ (αλλά και σκόραραν μόνο δύο φορές), ενώ στους αντιπάλους είχαν Πολωνούς και Πορτογάλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 3 τελευταίοι αγώνες της Squadra Azzurra ολοκληρώθηκαν χωρίς να χάσουν γκολ, ενώ στον τελευταίο αγώνα με δυσκολία νίκησε τις ΗΠΑ – 1:0.

Όλο το παιχνίδι χωρίς επίθεση

Ταυτόχρονα η εθνική Φινλανδίας δεν ξεχώριζε ιδιαίτερα ενάντια στις ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά και δεν απέτυχε. Ένα αδύναμη μεσαία ομάδα, που μερικές φορές πυροβολεί. Εντούτοις, ακόμα κι έτσι η ενδεκάδα του Μάρκου Κάνερβα κατάφερε να κερδίσει στον όμιλο στην κατηγορία C της Λίγκα των Εθνών, σημειώνοντας τέσσερις νίκες και δύο ήττες. Και οι δύο ήττες έγιναν στο τέλος της ομαδικής φάσης, όταν οι “κουκουβάγιες” ήξεραν ήδη για τη νίκη τους, οπότε δεν έπρεπε να ληφθούν υπόψη. Αλλά σε γενικές γραμμές, οι Φινλανδοί παίζουν αποκλειστικά στην άμυνα και όλα τα γκολ τους σημειώνουν στην αντεπίθεση.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ιταλίας ως σύνολο είναι πιο ισχυρή από τη εθνική Φινλανδίας, αλλά τώρα αυτό δεν φαίνεται και τόσο. Στο παιχνίδι οι Ιταλοί είναι μάλλον αδύναμοι και παίζουν σε κλειστό στυλ. Με τον ίσιο τρόπο φαίνονται και οι Φιλανδοί στο γήπεδο ποδοσφαίρου, έτσι από την προσωπική συνάντησή τους αναμένουμε αποτέλεσμα του «πάτους». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *