The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισημερινός εναντίον Χιλή: πρόβλεψη για τον αγώνα

009-Ecuador-Chile-22.06

Κόπα Αμέρικα – Όμιλος Γ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Αρένα Φόντε Νόβα

Σαββάτου, 22 Ιονίου 2019, 2:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα του Σαββάτου, 22 Ιουνίου, στη βραζιλιάνικη πόλη Σαλβαδόρ θα πραγματοποιηθεί αγώνα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Αμερικής 2019 μεταξύ των εθνικών ομάδων του Ισημερινού και της Χιλής. Είναι καλές ομάδες, αλλά οι Χιλιανοί φαίνονται καλύτερα τώρα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να διαβάζετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Ισημερινός – Χιλή.

Αποτυχίες σε όλα τα μέτωπα

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα του Ισημερινού φαίνεται απλά αηδιαστική, επειδή το 2019 η ομάδα δεν έχει κερδίσει ακόμα. Αρχικά, οι παίκτες του Χέρνανο Γκόμεζ έπαιξαν 4 φιλικά, όπου σημείωσαν δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Ενώ στα πλαίσια του Κυπέλλου Αμερικής 2019 οι “τρίχρωμοι” κατόρθωσαν να χάσουν συντριπτικά από την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης – 0:4. Το πιο ενοχλητικό είναι ότι οι παίκτες του Ισημερινού δεν είχαν καν την ευκαιρία να διορθώσουν κάτι, γιατί απλά φαίνονται απροετοίμαστοι…

Τέτοιος Χιλιανούς περιμέναμε

Την ίδια στιγμή η εθνική Χιλής τα τελευταία χρόνια μόνο απότυχε, αλλά το 2019 άρχισε να δείχνει πιο σίγουρο παιχνίδι. Σε αυτό το τουρνουά οι παίκτες του Reinaldo Rueda ανέβασαν ρυθμούς, έχοντας νικήσει την ιαπωνική εθνική ομάδα στον πρώτο αγώνα με σκορ 4:0. Σε εκείνο τον αγώνα η “κόκκινη ομάδα” έδειξε τη βούληση να κερδίσει και τη δίψα για το παιχνίδι, και όχι πώς έπαιζε παλιά τους αγώνες. Η επίθεση των Χιλιανών φτιάχτηκε επίσης…

Πρόβλεψη

Η εθνική του Ισημερινού φαίνεται γελοία, και αυτό ισχύει για όλες τις γραμμές της ομάδας. Ενώ η εθνική ομάδα της Χιλής εντυπωσιάζει με στο παιχνίδι της, ειδικά στην επίθεση. Έτσι σε αυτόν τον συγκεκριμένο αγώνα οι Χιλιανοί θα παίξουν με τον πρώτο αριθμό και θα ασκούν συνεχώς πίεση στην αδύναμη άμυνα των Ισημερινών. Οπότε σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε μερικά γκολ από τους φιλοξενουμένους… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: ατομικό σύνολο της εθνικής Χιλής είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *