The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιρλανδία εναντίον Ουκρανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Украина-Ирландия-14.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Ε – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Αβίβα

Στις 8 Ιουνίου η Ιρλανδία και Ουκρανία θα πραγματοποιήσει τη συνάντησή τους στη φάση των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων στις σελίδες του πόρου μας.

Ισχυροί Ιρλανδοί

Η εθνική ομάδα της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας είναι γνωστή ως ομάδα ασυμβίβαστη, εναντίον της οποίας είναι δυσάρεστο να παίζεις. Οι ποδοσφαιριστές παίζουν δυναμικό ποδόσφαιρο και οι στημένες φάσεις γίνονται σοβαρά όπλα. Οι Ιρλανδοί δεν ευχαριστούν με τα υψηλά αποτελέσματα των οπαδών τους εδώ και καιρό. Η ομάδα δεν έπαιξε καλά στην πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, βρέθηκε μπροστά από το Λουξεμβούργο μόνο σε πρόσθετους δείκτες και ξεκίνησε με τρεις ήττες. Η αρχή της φετινής σεζόν του Πρωταθλήματος Εθνών δεν ήταν η πιο αισιόδοξη, καθώς έχασε με 0:1 εκτός έδρας από την εθνική Αρμενίας. Στην έδρα της, η ομάδα μπορεί να παίξει πολύ πιο δυνατά από τον πρώτο γύρο.

Καταπιεσμένοι Ουκρανοί

Μόλις τις προάλλες, η Ουκρανία διεξήγαγε την πιο σημαντική μάχη των πλέι οφ για το δικαίωμα συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η ομάδα έπαιξε καλό ματς, είχε πλεονέκτημα εντός έδρας από την Ουαλία, αλλά έχασε 0:1. Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 θα διεξαχθεί χωρίς τους Ουκρανούς, αν και άξιζαν να μπουν στη διοργάνωση. Με φόντο μια τέτοια αποτυχία, το Πρωτάθλημα Εθνών σβήνει στο παρασκήνιο, αν και οι παίκτες θα πρέπει να προσπαθήσουν να δείξουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Κρίνοντας από τη σύνθεση του ομίλου, είναι δυνατό να αγωνιστούν για την πρώτη θέση και να μπουν στην ελίτ κατηγορία.

Πρόβλεψη

Οι αντίπαλοι δεν έχουν παίξει ποτέ μεταξύ τους και η επερχόμενη μάχη θα πρέπει να αποδειχθεί εξαιρετικά τεταμένη. Αρχικά οι μπουκμέικερ έδιναν ένα ελάχιστο πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους, αλλά πλέον όλα έχουν αλλάξει, πλέον οι Ιρλανδοί δίνουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Τέτοιες αλλαγές συνδέονται με την ψυχολογική κατάσταση των Ουκρανών, που έμειναν εκτός Μουντιάλ. Πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν αυτό το παιχνίδι σε υψηλό επίπεδο, οπότε ποντάρουμε στο X2 (απόδοση 1,59).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *