The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θέλτα Βίγο εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: προγνωστικά για στοίχημα

Атлетико-Сельта-08.02b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Δημοτικό Στάδιο Μπαλαίδος

Στην ενδέκατη αγωνιστική της La Liga, ο απρόσμενος ηγέτης  της διοργάνωσης Ρεάλ Σοσιεδάδ θα ταξιδέψει στην απρόβλεπτη Θέλτα Βίγο.

Θέλτα Βίγκο

Τον τελευταίο μήνα η Θέλτα έμεινε στη μνήμη για τους θριάμβους της επί της Λεβάντε (2:0), της Γρανάδας (1:0) και της Χετάφε (3:0), ενώ ηττήθηκε με 0:1 από την Έλτσε και 0:1 από τη Σεβίλλη. Έτσι, ο σύλλογος της Γαλικίας ανέκαμψε μετά από ένα καταθλιπτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Πλέον είναι 14ος με 10 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 10:12.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ προηγείται του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας κερδίσει 21 βαθμούς με πολύ μέτρια διαφορά τερμάτων 14:9. Οι Τσούρι-ουρντίν υπέστησαν τη μοναδική τους ήττα στον πρώτο γύρο. Ενώ σε πέντε προηγούμενες συναντήσεις νίκησαν τη Γρανάδα (3:2), την Έλτσε (1:0) και τη Μαγιόρκα (1:0) και μοιράστηκαν βαθμούς με τη Χετάφε (1:1) και την Ατλέτικο (2:2).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι πολύ ρεαλιστικές και το υψηλότερο επίπεδο παικτών της Σοσιεδάδ ισοπεδώνεται από τον παράγοντα της έδρας για τη Θέλτα. Σε ένα τέτοιο σενάριο δεν περιμένω αφθονία γκολ από το ματς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *