The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελβετία εναντίον Κόστα Ρίκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Switzerland-CostaRica-27.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο του Νίζνι Νόβγκοροντ

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παράλληλα με τον αγώνα η Σερβία – Βραζιλία θα ξεκινήσει η μονομαχία στο Νίζνι Νόβγκοροντ, όπου η εθνική ομάδα της Ελβετίας θα ανταγωνιστεί με την Κόστα Ρίκα. Οι «τραπεζίτες» είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά και η Κόστα Ρίκα δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί, οι εκπρόσωποι της CONCACAF έδωσαν πραγματική μάχη, τόσο στους Σέρβους όσο και στους Βραζιλιάνους, από την άποψη της δράσης στην άμυνα δεν υπάρχουν καν ερωτήσεις σ’ αυτή την ομάδα, όμως, στην επίθεση οι παίκτες της Κόστα Ρίακ δεν έχουν δείξει τίποτα προς το παρόν.

Αρκεί και η ισοπαλία

Η εθνική της Ελβετίας μετά από δύο γύρους που έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν σε θέση να σκοράρει στο ενεργητικό της τέσσαρις βαθμούς. Στον πρώτο γύρο του παγκόσμιου φόρουμ έπαιξαν ισοπαλία με το κύριο φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA, εθνική της Βραζιλίας, η οποία σκόραρε πρώτη. Στην δεύτερη περιοδεία η Ελβετία μετρήθηκε από δυνάμεις με τους Σέρβους. Οι «τραπεζίτες» και πάλι έχασαν πρώτοι, αλλά στη συνέχεια όχι μόνο ισοφάρισαν αλλά κατάφερε να αρπάξουν τη νίκη από τον αντίπαλό 2:1.

Αποκλείονται

Πριν από τέσσερα χρόνια η εθνική της Κόστα Ρίκα έδειξε πολύ σπουδαίο ποδοσφαίρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βραζιλία, τότε αυτή η ομάδα ήταν μεταξύ των οκτώ κορυφαίες στον κόσμο. Αλλά από τότε δεν έχουν εμφανιστεί νέα αστέρια σε αυτή την ομάδα, ενώ τα παλιά έχουν μεγαλώσει. Επομένως, μην εκπλαγείτε ότι η ενδεκάδα του Ramirez μετά από δύο αγώνες κιόλας μπορεί να αγοράσει εισιτήρια για το ταξίδι επιστροφής.

Πρόβλεψη

Τόσο η Ελβετία όσο και η Κόστα Ρίκα παίζουν καλά στην άμυνα, αλλά στην επίθεση αυτών των δύο ομάδων υπάρχουν προβλήματα, ιδιαίτερα, φυσικά, αυτό αφορά την Κόστα Ρίκα, η οποία για δύο αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν έχει σκοράρει ούτε ένα γκολ. Είναι πολύ πιθανό ότι ο επερχόμενος αγώνας δεν θα βγει αποτελεσματικός, Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,60.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *