The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα Βέλγιο εναντίον Πορτογαλία

Belgium-Portugal-02.06

Διεθνής φιλικός αγώνας

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η εθνική ομάδα Βελγίου στις Βρυξέλλες θα φιλοξενεί την Πορτογαλία στον αγώνα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου 2018 στις 9:45 μ.μ.

Βέλγιο

Η εθνική του Βελγίου στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποκλείστηκε από το τουρνουά, χάνοντας από την Ουαλία, μετά από αυτό άρχισε να κερδίζει νίκες στα προκριματικά για το Μουντιάλ. Στο δρόμο προς τη Ρωσία οι Βέλγοι κέρδισαν εννέα φορές και μόνο μία φορά έπαιξαν ισοπαλία. Στους τελευταίους αγώνες οι «Δράκοι» νίκησαν τη Σαουδική Αραβία (4:0), την Ιαπωνία (1:0) και έπαιξαν ισοπαλία με το Μεξικό (3:3).

Πορτογαλία

Η σημερινή πρωταθλήτρια της Ευρώπης κέρδισε τον αγώνα στην εθνική Ελβετίας για την πρώτη θέση στον Όμιλο Β. Αυτό βοήθησε την ομάδα να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς μεταβατικούς αγώνες και να δώσει προσοχή στην προετοιμασία στους φιλικούς. Στους τελευταίους αγώνες ο Ρονάλντο και οι εταίροι του έπαιξαν ισοπαλία με την Τυνησία (2:2), έχασαν από την Ολλανδία (0:3), νίκησαν την Αίγυπτο (2:1) και έπαιξαν ισοπαλία με τις ΗΠΑ (1:1).

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα του Βελγίου παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, γι’ αυτό το λόγο πολλά ζητήματα προκύπτουν για την άμυνά της. Την ίδια στιγμή η Πορτογαλία δεν θα κλειστεί, καθώς στους φιλικούς ψάχνει για το δικό της σχήμα παιχνιδιού και δεν φοβάται τις ήττες. Ως εκ τούτου, στον επερχόμενο αγώνα μπορείτε να περιμένετε με σιγουριά τουλάχιστον τρεις στόχους, κάτι που σημειώθηκε νωρίτερα στις προσωπικές συναντήσεις μεταξύ αυτών των εθνικών. Πρόβλεψη για τον αγώνα Βέλγιο – Πορτογαλία: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 2,25.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *