The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δανία εναντίον Μεξικό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Denmark-Mexico-09.06

Φιλικός αγώνας

“Brøndby Stadion”, Μπρόντμπι

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του επόμενου Σαββάτου θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών ομάδων της Δανίας και του Μεξικού, η οποία θα διεξαχθεί στο δανικό έδαφος, στην πόλη Μπρόντμπι. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, αλλά και για τους εκπροσώπους της CONCACAF οι “παντογνώστες” αφήνουν καλές πιθανότητες επιτυχίας.

Αγώνας με τους Σουηδούς

Ακριβώς πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο η δανική εθνική ομάδα έπαιξε φιλικό αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη στις 2 Ιουνίου εναντίον των Σουηδών. Σε αυτό το παιχνίδι δεν έλαβε μέρος ο Ericsson, ηγέτης και αστέρι του “δυναμικού της Δανίας”. Χωρίς αυτόν τον επιθετικό μέσο η ομάδα φαινόταν άμορφη στην επίθεση και τα μηδενικά που προέκυψαν στον πίνακα αποτελεσμάτων δεν αποτέλεσαν έκπληξη καθόλου. Υπάρχει ελπίδα ότι τουλάχιστον εντός έδρας οι Δανοί θα παίξουν πιο επιθετικά.

Απόκτησαν καλή κατάσταση

Η εθνική του Μεξικού τον Μάιο και τον Ιούνιο βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο συναντήσεις, δηλ. ο αγωνιστικός τόνος των εκπροσώπων του Νέου Κόσμου είναι καλύτερος από τους Δανούς. Πρώτα το Μεξικό στις ΗΠΑ έπαιξε ισοπαλία με τη Γουέλς 0:0, και στη συνέχεια, στο Στάδιο Αζτέκα νίκησε τη Σκωτία 1:0. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι και στα δύο παιχνίδια οι “τρίχρωμοι” δεν έχασαν, κάτι που είναι ασυνήθιστο για αυτή την ομάδα. Αλλά αξίζει επίσης να δοθεί προσοχή στην αξιοπρεπή επιθετική γραμμή των μελλοντικών φιλοξενουμένων. Η εθνική του Μεξικού με τους Δανούς θα εξασκεί το παιχνίδι εναντίον της Σουηδίας, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τον τρίτο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Δανίας θα προσπαθήσει να κερδίσει στην έδρα της, άραγε θα πηγαίνει στην επίθεση, αν όχι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά έστω περιοδικά. Το Μεξικό έχει αρκετά καλή γραμμή επίθεσης, καθώς υπάρχουν δημιουργικοί τύποι στη μέση, οπότε οι “τρίχρωμοι” πιθανότατα θα έχουν την ευκαιρία να σκοράρουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Το ατομικό σύνολο του Μεξικού είναι πάνω από 0,5 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *