The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Τότεναμ: προγνωστικά για τον αγώνα

Вулверхэмптон-Ливерпуль-04.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023, 5:00 μ.μ.

Στάδιο Μολινό

Η Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας παραδοσιακά εστιάζει το Σάββατο ως «βασική» μέρα για συναντήσεις. Έτσι θα γίνει και τώρα, όταν οι περισσότεροι αγώνες θα παιχτούν αυτή την ημέρα στον επόμενο γύρο. Το βράδυ η Γουλβς θα φιλοξενήσει την Τότεναμ. Θα καταφέρουν να κερδίσουν οι φιλόδοξοι φιλοξενούμενοι από το Λονδίνο; Η συντακτική ομάδα του ιστότοπου δημοσίευσε την πρόβλεψη για τον αγώνα στις 4 Μαρτίου 2023.

Η Γουλβς κερδίζει αρκετά ενεργά βαθμούς το χειμώνα

Η Γουλβς  απέτυχαν εντελώς στο αρχικό τμήμα. Και ο Λοπετέγκι ήρθε τον Νοέμβριο με ξεκάθαρο καθήκον να γίνει σωτήρας. Στην αρχή, πριν το διάλειμμα, έκανε λίγα. Αλλά το χειμώνα, μετά το διάλλειμα, οι παίκτες του Ισπανού επιδεικνύουν στατιστικά αρκετά στο επίπεδο μιας ισχυρής μεσαίας ομάδας, έναντι της οποίας η ήττα από την Μπόρνμουθ μοιάζει με μια φορά αστοχία, μετά από νίκες επί της Λίβερπουλ (3-0 !) και τη Σαουθάμπτον. Και μετά το 0-1 με τα «κερασιά» κατάφεραν να σταμάτησουν τη φιλόδοξη και επιτυχημένη πλέον Φούλαμ, και ήταν οι «καλοκαιρινοί κάτοικοι» που έκαναν το τελικό 1-1. Στη συνέχεια όμως κάπως απροσδόκητα χωρίς επιλογές, έχασε από τη Λίβερπουλ με σκορ 0-2.

Η Τότεναμ θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του παρελθόντος αυτή τη σεζόν

Οι Σπερς μπόρεσαν να σκαρφαλώσουν στην 4η θέση της τελικής κατάταξης της προηγούμενης Premier League μετά την εμφάνιση του Αντόνιο Κόντε ως προπονητής. Αυτό τους επέτρεψε να επιστρέψουν τελικά στο Champions League, επιπλέον, ήδη εκεί οι Βρετανοί ήταν ακόμα σε θέση να αρπάξουν ένα πέρασμα στα πλέι οφ. Και στο 1/8, τον περασμένο μήνα, χάσαμε τον 1ο εκτός έδρας αγώνα από τη Μίλαν. Υπάρχουν πιθανότητες να προχωρήσουμε παραπέρα, και όχι άσχημα. Επιπλέον, οι Hotspurs έπαιξαν στο κύπελλο – έπαιξαν με τη Sheffield United κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κατάφερε να χάσει και να πετάξει έξω, που σημαίνει μια νέα σεζόν χωρίς τρόπαια. Την ίδια ώρα, αρκετά είναι τα αστοχία στην Πρέμιερ Λιγκ, που αξίζει 1-4 με τη Λέστερ. Όμως, από την άλλη, αποδείχθηκε ότι κέρδισε την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Ναι, και με την Τσέλσι την περασμένη Κυριακή σχεδίασαν με αυτοπεποίθηση το 2-0.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από ένα χρόνο, τον Φεβρουάριο, η Γουλβς κέρδισε επιτέλους την Τότεναμ. Όμως έχει ήδη πάρει εκδίκηση: τον Αύγουστο ο Κέιν πέτυχε το μοναδικό γκολ.

Πρόβλεψη

Στο ζευγάρι αναμένεται να κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι. Αλλά και οι δύο προπονητές είναι πραγματιστές, καθώς και οι ομάδες έπαιξαν άσχημα αυτήν την εβδομάδα. Ας σταματήσουμε στο «under 2,5» με απόδοση 1,81.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *