The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бернли-Вулверхэмптон-21.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μολινό

Η 29η Αυγούστου θα μας χαρίσει τρεις αγώνες του τρίτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ, συμπεριλαμβανομένης της μάχης Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η πρόβλεψη για τον αγώνα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας. Θα πάρουν οι «λύκοι» τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα;

Οι «λύκοι» είναι λίγο άτυχοι

Η Γουλβς ξεκίνησε με δύο ήττες με το ίδιο σκορ 0:1, αρχικά από την Λέστερ εκτός έδρας και μετά από την Τότεναμ εντός έδρας. Και οι δύο αντίπαλοι είναι πολύ σοβαροί, αλλά ούτε οι «λύκοι» είναι ανίκανοι. Η νίκη στο Λιγκ Καπ επί της Νότιγχαμ Φόρεστ εκτός έδρας με σκορ 4:0 εκτόνωσε κάπως την κατάσταση. Μέχρι στιγμής η Γουλβς δεν έχει βαθμούς, ούτε καν γκολ, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι και στα δύο ματς οι «λύκοι» είχαν περισσότερα σουτ στο περιοχή του τέρματος από τους αντιπάλους τους και γενικά δεν έδειχναν χειρότερα, κάπου απλώς δεν είχαν τύχη. Πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να βγουν στο γήπεδο λόγω τραυματισμών.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» στοχεύουν στον τίτλο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 4 βαθμούς στο ενεργητικό της μετά από δύο αγώνες, πρώτα νίκησε τη Λιντς εντός έδρας με σκορ 5:1, και στη συνέχεια εκτός έδρας δεν μπόρεσε να πιέσουν μέχρι τέρμα την Σαουθάμπτον. Θα ήθελα να τονίσω στη σύνθεση του Πολ Πογκμπά, στο λογαριασμό του έχει 5 ασίστ σε δύο παιχνίδια. Όλα τα μέσα ενημέρωσης ανατίναξαν με την είδηση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο σύλλογο, εδώ οι οπαδοί τον θυμούνται και τον αγαπούν. Ο σταρ Πορτογάλος δεν θα παίξει σε αυτή τη συνάντηση λόγω μικρών τραυμάτων. Συνολικά οκτώ παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα στον επερχόμενο αγώνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ένα σταθερό πλεονέκτημα σε προσωπικές αναμετρήσεις, την περασμένη σεζόν οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να νικήσουν τον αντίπαλο δύο φορές 2:1 εκτός έδρας και 1:0 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις όπου οι αριθμοί δεν αντικατοπτρίζουν πλήρως την κατάσταση. Η Γουλβς δεν σημείωσε βαθμούς, αλλά συνεχίζει να αποτελεί κίνδυνο, χωρίς αμφιβολία, οι φιλοξενούμενοι έχουν να αντιμετωπίσουν έναν δύσκολο αγώνα, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη την ιδιότητα του φαβορί. Ήρθε η ώρα για τους «λύκους» να σκοράρουν τουλάχιστον, ειδικά αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάνει γκολ σταθερά. Ποντάρουμε εδώ στην ανταλλαγή γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *