The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal-12.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του επόμενου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Γουέστ Χαμ θα φιλοξενεί την Άρσεναλ στην έδρα της. Ένα άλλο ντέρμπι του Λονδίνου, τα οποία έχουμε άφθονα στην τρέχουσα σεζόν. Οι “κανονιέρηδες” στο ζευγάρι είναι ξεκάθαρο φαβορί, και οι δύο ομάδες συνεχίζουν να υποφέρουν από πολλούς τραυματισμένους και την έλλειψη κανονικής αλλαγής. Στον πρώτο γύρο οι ομάδες έπαιξαν στο γήπεδο της Άρσεναλ, σε εκείνο τον αγώνα η Άρσεναλ κέρδισε με βεβαιότητα 3:1, και γενικά, τον τελευταίο καιρό τα «σφυριά» έχουν γίνει αρκετά βολικός αντίπαλος για τους «ερυθρόλευκους».

Πολλοί τραυματισμένοι

Οι Μπαλμπουάνα, Ερνάντεζ, Γουίλσαιρ, Γιαρμόλενκο, Σάντσεζ και Λάνσινι εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναρρωτική άδεια και δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους. Το 2019 η Γουέστ Χαμ κέρδισε δύο αγώνες, σημείωσε μια ισοπαλία 2:2 με την Μπράιτον στο εντός έδρας παιχνίδι, μια νίκη επί της Μπέρμιγχαμ Σίτι στο Λιγκ Καπ, οπότε η φόρμα της Γουέστ Χαμ δεν μπορεί να ονομαστεί άσχημη.

Υψηλή απόδοση

Η Άρσεναλ στις δυο τελευταίες αγωνιστικές σημείωσε 7 γκολ, πρώτα οι “κανονιέρηδες” σημείωσαν 4 γκολ στο τέρμα της Φούλαμ, κερδίζοντας 4:1 και έπειτα σκόραραν τρεις φορές στο τέρμα της Μπλάκπουλ στο Λιγκ Καπ. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος οι “κανονιέρηδες” βρίσκονται στην πέμπτη θέση, στο ενεργητικό των μελλοντικών φιλοξενούμενων υπάρχουν 41 μονάδες, που είναι τρεις μονάδες λιγότερο από τη Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στην κορυφή-4.

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Χαμ δεν είναι πάντα επιτυχημένη στην έδρα της, αλλά, συχνά, παραγωγική. Η Άρσεναλ πηγαίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου αποκλειστικά για να κερδίσει τρεις βαθμούς, δηλ. έχει σκοπό να σκοράρει και όχι μία φορά. Πιστεύουμε ότι η επερχόμενη συνάντηση μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματική, και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *