The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκοροντέγια εναντίον Μινσκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Городея-Минск-08.05b

Πρωτάθλημα της Λευκορωσίας

Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γκοροντέγια Stadium

Μεταξύ τους θα παίξουν δύο μεσαίες ομάδας της Λευκορωσικής Πρέμιερ Λιγκ. Εάν οι γηπεδούχοι διαδραματίζουν αμυντική τακτική, σπάνια χάνοντας, οι φιλοξενούμενοι, αντίθετα, έχουν τη χειρότερη άμυνα στην κατάταξη. Οι παίκτες του Μινσκ δεν μπορούν με τίποτα να λύσουν αυτό το πρόβλημα. Ποιος θα πετύχει στον επερχόμενο αγώνα;

Γκοροντέγια

Από τις αρχές Απριλίου οι «παραγωγοί ζάχαρης» ξεχώρισαν, έχοντας καταφέρει να κερδίσουν τρεις συνεχόμενες νίκες με το ίδιο σκορ 1:0. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα καταγράφηκε σε αγώνες εναντίον της Μπελσίνα Μπομπρούικ, Ντιναμό Μινσκ και Ενεργκέτικ-BGU. Μετά οι παίκτες του Oleg Radushko ηττήθηκαν από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με σκορ 0:2. Στον τελευταίο γύρο η Γκοροντέγια έχασε τη νίκη στο Μπρεστ από το νεοφερμένο  της Πρέμιερ Λιγκ Ρουχ. Η Γκοροντέγια ήταν και πάλι κοντά στη νίκη με το αγαπημένο της σκορ 1:0, αλλά η Ρουχ ισοφάρισε στην παράταση, ως αποτέλεσμα η συνάντηση έληξε με ισοπαλία (1:1). Η Γκοροντέγια βρίσκεται στην ένατη θέση στην κατάταξη, έχοντας 10 βαθμούς στο ενεργητικό.

Μινσκ

Οι «πολίτες» στον τελευταίο γύρο υπέστησαν μια συντριπτική ήττα στην έδρα τους από την Τορπέντο Ζοντίνο με σκορ 2:5. Οι «κατασκευαστές αυτοκινήτων» ήδη στο πρώτο ημίχρονο τέσσερις φορές άνοιξαν το τέρμα της ενδεκάδας του Andrei Razin, φέρνοντας με σιγουριά το θέμα στη νίκη. Αυτή η ήττα ήταν η τέταρτη για τη Μινσκ στους τελευταίους πέντε γύρους. Νωρίτερα, οι «πολίτες» έχασαν από την Energetik-BGU (0:2), την ΜΠΑΤΕ (0:3) και τη Μινσκ (0:1). Κατάφεραν να σταθεροποιήσουν τη θέση τους στο τουρνουά μόνο την προπροηγούμενη εβδομάδα, έχοντας κερδίσει στο Μόζιρ (3:1). Η Μινσκ βρίσκεται στη 12η θέση, η ομάδα του Ράζιν έχει τώρα εννέα βαθμούς.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι η Γκοροντέγια που παίζει σταθερά στην έδρα της θα είναι πιο κοντά στην επιτυχία σε αυτόν τον αγώνα. Από την αρχή της σεζόν η Μινσκ δεν έχει παίξει ούτε έναν αγώνα με το μηδέν, κινδυνεύει να χάσει κι αυτή τη φορά. Το μόνο πράγμα που μπορούν να βασιστούν οι «πολίτες» είναι οι δικές τους δυναμικές ενέργειες στην επίθεση. Αλλά μπορούν να τους φέρουν το μέγιστο ισοπαλία. Επομένως, σας συμβουλεύω να στοιχηματίσετε στη νίκη της Γκοροντέγια με χάντικαπ (0). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Γκοροντέγια με χάντικαπ 0 με απόδοση 2,28.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *