The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκαζιαντέπ εναντίον Μπεσίκτας: προγνωστικά για τον αγώνα

Газиантеп-Бешикташ-25.12

Πρωτάθλημα Τουρκίας
Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022, 3:00 μ.μ.
Gaziantep Stadium

Η ποδοσφαιρική σεζόν ξαναρχίζει στην Τουρκία αυτή την εβδομάδα. Πρώτα, οι σύλλογοι έκαναν ζέσταμα στο κύπελλο. Και το Σαββατοκύριακο διεξάγεται ο πολυαναμενόμενος γύρος στη Super League. Εκεί την Κυριακή θα παίξουν η Γκαζιαντέπ και η Μπεσίκτας. Το τμήμα ειδικών του ιστότοπου έχει συντάξει μια πρόβλεψη για τον αγώνα της 25ης Δεκεμβρίου 2022.
Η Γκαζιαντέπ κερδίζει με μεγάλη επιτυχία τις θέσεις που έχασε νωρίτερα αυτή τη σεζόν
Οι «Ερυθρόμαυροι» είναι ακόμα ένα νεανικό κλαμπ. Ειδικά όσον αφορά τις εμφανίσεις στη Super League. Κατάφεραν να κάνουν ντεμπούτο εκεί μόνο το 2019, μετά από μιάμιση δεκαετία σε χαμηλότερη κατηγορία. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ήταν αρκετά επιτυχημένος, δεδομένης της κατάστασής του, κατέκτησε την 8η θέση και στη συνέχεια έκανε ένα βήμα πίσω. Το τελευταίο πρωτάθλημα αποδείχθηκε πιο δύσκολο και έφερε μόλις τη 15η θέση, αλλά και πάλι η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού ήταν σημαντική. Ευτυχώς, στον νέο κύκλο κατέστη δυνατό να αντιστραφεί αυτή η τάση και να αρχίσει να κερδίζει δυναμική. Από την άλλη, μετά από 3 νίκες στο ξεκίνημα, ο σύλλογος έπεσε απότομα και στη συνέχεια μπόρεσε να κερδίσει στη Super League μόνο κόντρα στην Κόνιασπορ. Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κρατηθεί αρκετά ψηλά, αλλά είναι προφανές ότι τον χειμώνα είναι απαραίτητο να ανεβάσει ρυθμούς…
Η Μπεσίκτας παίζει ξανά υπό τον Σενόλ Γκιουνές
Οι «Black Eagles» είναι ένας πραγματικός μεγαλοπρεπής του τουρκικού ποδοσφαίρου. Πρόσφατα, όμως, συχνά βρισκόταν πίσω από τις πλάτες των ανταγωνιστών, γνωστών και νέων. Το 2021 ήταν δυνατό να ανακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος, αλλά στην επόμενη κλήρωση το φαβορί έπεσε πίσω στην 6η θέση. Και απέτυχε στην έναρξη του πρωταθλήματος 2021/2022. Ως αποτέλεσμα, στην Κωνσταντινούπολη επέστρεψε ο θρυλικός, για τα πρότυπα της χώρας, τεχνικός, ο οποίος αντικατέστησε τον Valerien Ismael. Αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί ότι όλα έχουν βελτιωθεί δραματικά υπό τον Γκιουνές, τα αποτελέσματα εξακολουθούν να είναι αντιφατικά. Ωστόσο, υπήρξε ένα διάλειμμα ενός μήνα και η νέα έδρα κατάφερε τελικά να ανεβάσει ρυθμούς σοβαρά.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Μπεσίκτας έχει σίγουρα ένα πλεονέκτημα συνολικά στην ιστορία των αναμετρήσεων. Όμως η Γκαζιαντέπ δεν έχασε τρεις συνεχόμενες φορές εντός έδρας: 2 νίκες και μία ισοπαλία.
Πρόβλεψη
Η Μπεσίκτας χρειάζεται μέγιστους βαθμούς, οι ανταγωνιστές απομακρύνθηκαν σοβαρά. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη των φιλοξενούμενων από την Κωνσταντινούπολη (με απόδοση 1,98).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *