The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-RealMadrid-03.04

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ, προημιτελικός – φάση 1 από 2

Τρίτη, 3 Απριλίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Ο κεντρικός αγώνας της επόμενης Τρίτης θα είναι η πρώτη συνάντηση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Γιουβέντους Τουρίνου και Ρεάλ Μαδρίτης. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων βγάζουν σχεδόν ίση γραμμή, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι ελάχιστο αουτσάιντερ. Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, το περασμένο Σάββατο κατάφεραν να κερδίσουν στο εγχώριο πρωτάθλημα: η Γιουβέντους ήταν πιο ισχυρή στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μίλαν, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τη Λας Πάλμας.

Κοντά στο Scudetto

Μετά από 30 γύρους στη Σέριε Α’ Ιταλίας η Γιουβέντους σκόραρε στο ενεργητικό της εβδομήντα οκτώ βαθμούς, έχει πλεονέκτημα των 4 βαθμών μπροστά από τον πλησιέστερο αντίπαλό της, τη Νάπολι. Η σούπερ λέσχη του Τορίνο είναι πολύ κοντά στο επόμενο scudetto, αλλά ο κύριος στόχος για την τρέχουσα σεζόν για την ομάδα του Allegri είναι η νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για να περάσει το σημερινό νικητή του Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουβέντους πρέπει να κερδίσει στον εντός έδρας αγώνα.

Τσάμπιονς Λιγκ έχει προτεραιότητα

Αν η Γιουβέντους έχει ακόμα πιθανότητες στην τρέχουσα σεζόν να κάνει τρεμπλ, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Στο πρωτάθλημα της Ισπανίας οι “μαρέγκες” βρίσκονται στην τρίτη θέση στην κατάταξη, χάνουν στην κορυφαία Μπαρτσελόνα 13 βαθμούς 8 γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Με το κύπελλο επίσης βγήκε γκάφα, στον τελικό του δεύτερου σημαντικότερου τουρνουά του ισπανικού ποδοσφαίρου θα συναντηθούν η Μπαρτσελόνα και η Σεβίλλη. Ως εκ τούτου το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους στην έδρα της σπάνια χάνει, ενώ σκοράρει τακτικά. Για να περάσει το super club της Μαδρίτης η ομάδα του Τορίνο πρέπει να κερδίσει τον εντός έδρας αγώνα, και για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να σκοράρει γκολ στον αντίπαλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Γιουβέντους είναι πάνω από 1,0 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *