The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Милан-19.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Η 19η Σεπτεμβρίου θα χαρίσει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου ένα μεγάλο αριθμό πλούσιων αγώνων, ένας μεγάλος ενθουσιασμός θα προκληθεί από τη μάχη Γιουβέντους – Μίλαν, η πρόβλεψη για τον αγώνα προετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.

Οι Τορίνιοι στενοχωρούν πολύ στην αρχή

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε το γεγονός ότι μετά τα αποτελέσματα τριών γύρων της Serie A η Γιουβέντους του Τορίνο συγκαταλέγεται στους αουτσάιντερ, έχοντας μόνο έναν βαθμό στο ενεργητικό. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι το πρόγραμμα των παικτών του Massimiliano Allegri ήταν δύσκολο, ναι, στον τελευταίο γύρο έχασαν εκτός έδρας από τη Νάπολι – 1:2, αλλά πριν από αυτό υπήρξε εντός έδρας ήττα από την Έμπολι – 0:1 και εκτός έδρας 2:2 με την Ουντινέζε. Το Champions League εκτόνωσε λίγο την κατάσταση, όπου η Γιουβέντους κατάφερε να κερδίσει με σιγουριά την αδύναμη σουηδική Μάλμε με σκορ 3:0. Ήρθε η ώρα να διορθωθεί η κατάσταση στο πρωτάθλημα και η νίκη επί ενός τόσο ισχυρού και αρχέγονου αντιπάλου σίγουρα θα προσδώσει αυτοπεποίθηση. Τέσσερις παίκτες δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα λόγω τραυματισμών.

Η Μίλαν περνάει χωρίς απώλειες  στο πρωτάθλημα

Η αρχή των “ερυθρόμαυρων” στο πρωτάθλημα ήταν επιτυχία, η ομάδα κέρδισε και τους τρεις αγώνες, χάρη σ’ αυτό μοιράζεται τώρα το προβάδισμα με τη Ρόμα και τη Νάπολι. Στον τελευταίο γύρο οι Μιλανέζοι επικράτησε εντός έδρας επί της Λάτσιο 2:0. Ο σύλλογος έπαιξε επίσης στα μέσα της εβδομάδας στο Champions League, όπου έχασε 2:3 εκτός έδρας από την ισχυρή Λίβερπουλ. Η Μίλαν ανακτά σταδιακά την παλιά της αίγλη, όπως αποδεικνύεται από τα τελευταία αποτελέσματα. Δύο παίκτες θα χάσουν σίγουρα το επερχόμενο παιχνίδι, έχουν τραυματισμούς, επιπλέον, η είσοδος του Ιμπραΐμοβιτς στον αγωνιστικό χώρο είναι υπό αμφισβήτηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έχουν πλούσιο ιστορικό αναμετρήσεων, σε βαθμό που συναντήθηκαν ακόμη και στον τελικό του Champions League. Δεν θα εμβαθύνουμε στα στατιστικά, αλλά να θυμηθούμε μόνο τους αγώνες της περασμένης σεζόν, τότε οι ομάδες αντάλλαξαν σίγουρες εκτός έδρας νίκες, η Γιούβε κέρδισε 3:1 και η Μίλαν 3:0.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων πιστεύουν στους τύπους από το Τορίνο, θεωρώντας τους μικρό φαβορί, ακόμη και παρά το αποτυχημένο ξεκίνημα. Η Μίλαν είναι ικανή τουλάχιστον να μην χάσει εδώ, το στοίχημα X2 φαίνεται λογικό εδώ. Αν και καταλήξαμε στην επιλογή και οι δύο θα σκοράρουν – ναι, το παιχνίδι θα πρέπει να έχει αντεπιθέσεις και οι αντίπαλοι θα πρέπει να εφαρμόσουν τουλάχιστον από μία ευκαιρία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *