The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Άγιος Μαρίνος

Germany-SanMarino-10.06

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Πρώτος γύρος

Αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Γκρούντιγκ Στάντιον

Η εθνική Γερμανίας το ερχόμενο Σάββατο εντός έδρας της στη Νυρεμβέργη θα φιλοξενεί την εθνική του Σαν Μαρίνο. Σε αυτό το ζευγάρι περισσότερο από ξεκάθαρο φαβορί σίγουρα θα κερδίσει ένα νάνο χωρίς προβλήματα, αλλά αν σε αυτή τη συνάντηση θα υπάρχει δεκαψήφια διαφορά στο σκορ αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα.

Δεύτερο σχήμα

Ο Γιάχιμ Λεβ για την τρέχουσα συνάντηση έχει προσκαλέσει καθόλου κύριο σχήμα, πολλούς ηγέτες ο προπονητής της γερμανικής εθνικής ομάδας έχει αφήσει να ξεκουραστούν, και ίσως δικαίως, δεδομένου ότι οι Γερμανοί σε απόθεμα έχουν ένα μεγάλο αριθμό των ικανών παικτών, οι οποίοι πρέπει επίσης να ασκούνται, καθώς και να έχουν ευκαιρία. Αλλά τα νέα παιδιά χρειάζονται χρόνο για να παίξουν μεταξύ τους καλά, να βρουν τον εαυτό τους στο γήπεδο, έτσι να μην περιμένουμε προς το παρόν υπερσυντηρητικά αποτελέσματα από τους «αετούς», και στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών δεν υπάρχει απολύτως καμία διαβεβαίωση σ’ ότι οι Γερμανοί θα κερδίσουν.

Αδύναμοι

Η εθνική του Σαν Μαρίνο σε πέντε αγώνες των προκριματικών έχασε πέντε φορές: 0:1 από το Αζερμπαϊτζάν, 0:4 από τη Βόρειος Ιρλανδία, 1:4 απ’ τη Νορβηγία, 0:8 από την Ιταλίας και 0:6 από τη Τσεχία. Η διαφορά τερμάτων είναι 0:23, 0 πόντους στο ενεργητικό. Η εθνική ομάδα του Σαν Μαρίνο είναι η πιο αδύναμη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά παρ’ όλα αυτά, η ομάδα από το κράτος-νάνο ελπίζει τουλάχιστον να σκοράρει ένα γκολ στο επερχόμενο παιχνίδι στην γερμανική μηχανή.

Πρόβλεψη

Η εθνική Γερμανίας θα παίξει με το Σαν Μαρίνο με τη σύνθεση που είναι κάθε άλλο παρά ιδανική. Σε ένα πρόσφατο φιλικό αγώνα με τους Δανούς οι Γερμανοί δεν τα καταφέρνανε όλα, οι «αετοί» ήταν κιόλας κοντά στην ήττα από τους «Βίκινγκ», αλλά δεν έγινε. Στον αγώνα ενάντια Σαν Μαρίνο η νίκη της γερμανικής ομάδας είναι περισσότερο από πιθανή, αλλά ταυτόχρονα είναι απίθανο να περάσει over 9,5. Η πρόγνωσή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: over 9,5 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *