The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Γερμανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Франция-Германия-15.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Σε έναν από τους κεντρικούς αγώνες του πρώτου γύρου του ομίλου ΣΤ του Euro 2021 θα παίξουν Γαλλία – Γερμανία, πρόβλεψη για τον αγώνα είναι έτοιμη στον ιστότοπό μας. Η αφίσα μιας τέτοιας μάχης μιλά από μόνη της, ένα τέτοιο γεγονός δεν μπορεί να χαθεί.

Οι Γάλλοι πρέπει να υπερασπιστούν το στάτους τους

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές είναι από τα κύρια φαβορί αυτού του τουρνουά. Η ομάδα μπήκε στον τελικό χωρίς προβλήματα, έχοντας κερδίσει στον όμιλό τους, αν και θα μπορούσε να ήταν η δεύτερη, δυσκολίες εμφανίστηκαν στους αγώνες με την Τουρκία. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν ξεκίνησε την επιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, έχοντας κερδίσει 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Σημείωσε ισοπαλία με την Ουκρανία, καθώς και νίκες εκτός έδρας επί του Καζακστάν και Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Σε φιλικούς αγώνες πριν από το τουρνουά κατάφεραν να κερδίσουν δύο νίκες εντός έδρας με το ίδιο σκορ 3-0 έναντι της Βουλγαρίας και της Ουαλίας.

Η Γερμανία δεν είναι τόσο αξιόπιστη

Μέχρι πρόσφατα το Bundesteam θεωρήθηκε μία από τις πιο σταθερές εθνικές ομάδες στον κόσμο. Αποκλεισμός από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 ήδη στη φάση των ομίλων ήταν τεράστια αποτυχία. Στο τελευταίο μέρος του Euro η Γερμανία προκρίθηκε από την πρώτη θέση, προσπερνώντας τους Ολλανδούς μόνο δύο βαθμούς, ακόμη και εκεί ήταν τυχεροί επειδή ο αντίπαλος έκανε λάθος στο τέλος. Στην επιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 η ομάδα ξεκίνησε με δύο νίκες, πάνω από την Ισλανδία εντός έδρας 3:0 και τη Ρουμανία εκτός έδρας 1:0. Αλλά στον τρίτο γύρο οι Γερμανοί έχασαν εντυπωσιακά από τη Βόρεια Μακεδονία 1:2. Υπάρχουν πολλοί ισχυροί παίκτες στη σύνθεση, η ομάδα σίγουρα θα αγωνιστεί για τον τίτλο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν σημαντική ιστορία αναμετρήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, οι Γάλλοι έπαιξαν με μεγαλύτερη επιτυχία. Την τελευταία φορά οι ομάδες συναντηθήκαν το 2018, στο πλαίσιο του League of Nations, τότε οι Γάλλοι κέρδισαν εντός έδρας 2:1 και έπαιξαν 0:0 εκτός έδρας. Δεν θα είναι περιττό να τονίσουμε ότι οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους στο τελευταίο Euro 2016, τότε οι Γάλλοι κέρδισαν 2-0 στους ημιτελικούς χάρη στο διπλό του Γκριεζμάν.

Πρόβλεψη

Επειδή θα παίξουν δύο σούπερ ομάδες, οι φορείς στοιχημάτων δεν ρισκάρουν να δώσουν πλεονέκτημα σε κάποια απ’ αυτές, αν και δεδομένης της εμπειρίας των πρόσφατων συναντήσεων, μπορούμε να πούμε ότι οι Γάλλοι παίζουν πιο σταθερά και υπάρχουν περισσότερα αστέρια εδώ. Θεωρούμε τους παγκόσμιους πρωταθλητές φαβορί. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη της Γαλλίας με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση 1,96).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *