The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βολιβία εναντίον Περού: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Bolivia-Peru-19.06

Κόπα Αμέρικα – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 2 ημέρα αγωνιστικής από 3

Estádio do Maracanã, Ρίο ντε Τζανέιρο

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019, 12:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Τετάρτης, 19 Ιουνίου, στην Βραζιλιάνα πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας του Κυπέλλου Αμερικής 2019 για τις εθνικές ομάδες της Βολιβίας και του Περού. Αυτές οι ομάδες έχουν ελαφρώς διαφορετικό επίπεδο, οπότε δεν μπορεί να υπάρχει ίσο παιχνίδι. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Βολιβία – Περού.

Αδύνατο παιχνίδι σε όλες τις κατευθύνσεις

Προς το παρόν, η εθνική ομάδα της Βολιβίας φαίνεται πολύ χάλια και δεν είναι καν η αποτυχία της ομάδας στον πρώτο γύρο του τουρνουά. Στο πρώτο παιχνίδι οι παίκτες του Eduardo Villegasa έχασαν από την εθνική ομάδα της Βραζιλίας χωρίς καμία ευκαιρία – 3:0. Ταυτόχρονα, η ομάδα δεν έδειξε απολύτως τίποτα στο γήπεδο. Αλλά το θέμα είναι άλλο: οι “πράσινο” έπαιξαν τους τελευταίους 4 αγώνες (όλοι το 2019), ενώ το συνολικό σκορ ήταν 0:7. Δηλαδή, οι Βολιβιανοί είναι γενικά αδύναμοι στην επίθεση…

Κακό αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο

Την ίδια στιγμή, η εθνική ομάδα του Περού στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Αμερικής έπαιξε ισοπαλία με τη Βενεζουέλα 0:0. Όχι το χειρότερο αποτέλεσμα, αλλά περίμεναν περισσότερο από τους Περουβιανούς. Οι “Ίνκες” έπαιξαν με τον πρώτο αριθμό κιόλας σε αυτόν τον αγώνα, αλλά η εφαρμογή τους έσφαλε αισθητά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποικίες του Ρικάρντο Γκαρέκι το 2019 είναι γνωστοί με την κακή εφαρμογή τους, αφού σημείωσαν μόνο 2 γκολ για 5 αγώνες (σε δύο αγώνες από 1 γκολ). Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από αυτούς…

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα του Περού στο σύνολο είναι πιο ισχυρή από την εθνική ομάδα της Βολιβίας, καθώς αυτή τη στιγμή παίζει πολύ καλύτερα. Ναι, οι Περουβιανοί δεν κατάφεραν να σκοράρουν στον πρώτο αγώνα, αλλά τώρα θα παίξουν με ακόμα πιο αδύναμη άμυνα. Οι Βολιβιανοί, ακόμη και στην επίθεση, δεν παρουσιάζουν κάτι, έτσι ώστε δεν έχουν πιθανότητες για βαθμούς καθόλου… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Περού με απόδοση 1,52.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *