The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Вальядолид-05.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 25 Απριλίου 2021, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio de la Cerámica

Οι αγώνες με δυνατές αφίσες προκαλούν πάντα αυξημένο ενδιαφέρον μεταξύ των οπαδών, γι’ ‘αυτό και ετοιμάσαμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ.

Η Μπάρτσα θέλει το χρυσό διπλό

Η Μπαρτσελόνα έχει μια πολύ δύσκολη σεζόν, υπήρχε μια ανθυγιεινή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, αλλαγή ηγεσίας, μείωση των μισθών. Όλοι αυτοί οι παράγοντες άσκησαν πίεση στην ομάδα, οπότε το παιχνίδι και τα αποτελέσματα δεν ήταν σταθερά. Αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα τώρα, οι Καταλανοί κέρδισαν πρόσφατα το Ισπανικό Κύπελλο, νικώντας την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο τελικό 4-0. Στο πρωτάθλημα ο σύλλογος είναι τρίτος, 5 βαθμούς πίσω από την κορυφαίο Ατλέτικο και έχει ένα παιχνίδι στο αποθεματικό, και δύο βαθμούς πριν από τη δεύτερη Ρεάλ. Με άλλα λόγια, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί για το χρυσό διπλό, θα είναι ένα λαμπρό αποτέλεσμα στο πλαίσιο όλων των προβλημάτων.

Η Βιγιαρεάλ ενδιαφέρεται πολύ για τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό

Το «κίτρινο υποβρύχιο» αντιμετωπίζει προβλήματα στα πρόσφατα παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβισιόν, καθώς υπέστη δύο ήττες σε τρεις συναντήσεις. Η Βιγιαρεάλ έχασε όχι από τις ισχυρές Οσασούνα και Αλάβες με το ίδιο σκορ 1:2. Λόγω αυτών των αποτυχιών, η ομάδα κατέβηκε στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος, αλλά η διαφορά από την πέμπτη Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι μόνο ένας βαθμός. Μια τέτοια πτώση μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι οι παίκτες του Ουνάι Εμέρι παρασύρονται πολύ από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, στο Europa League ο σύλλογος έφτασε στους ημιτελικούς, όπου θα παίξει εναντίον της Άρσεναλ Λονδίνου.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Μπάρτσα έχει ένα απτό πλεονέκτημα στις αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο, οι Καταλανοί απέδειξαν την υπεροχή τους στον πρώτο γύρο, όταν νίκησαν τον αντίπαλο με σκορ 4:0. Τίτε όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και ο Φάτι σημείωσε διπλό.

Πρόβλεψη

Η Μπάρτσα είναι πολύ ενθουσιασμένη τώρα και δε μπορεί να επιτρέψει στον εαυτό της να χάσει βαθμούς, ενώ το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν φαινόταν με το καλύτερο τρόπο στα πρόσφατα παιχνίδια. Ο Μέσι και η παρέα του είναι το φαβορί της συνάντησης, ενώ η απόδοση στη νίκη τους είναι αρκετά καλή. Θα ποντάρουμε σε καθαρή νίκη  των φιλοξενουμένων (απόδοση 1,69).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *