The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Μπαρτσελόνα: προγνωστικά για τον αγώνα

Вильярреал-Барселона-12.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Στάδιο Ελ Μαδριγάλ
Σε μία από τις κεντρικές αναμετρήσεις του 21ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν θα παίξουν μεταξύ τους οι Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στον πόρο μας.
Το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν παίζει καλά αυτή τη στιγμή
Η Βιγιαρεάλ είναι έκτη στη La Liga, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League. Η ομάδα είχε μια αδύναμη ευθεία, έχοντας σημειώσει μόλις μία νίκη σε τέσσερις αγώνες, λαμβάνοντας υπόψη το πρόγραμμα, ο σύλλογος θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν στην πρώτη 4άδα. Στον τελευταίο γύρο, το «κίτρινο υποβρύχιο» κατάφερε να χάσει εκτός έδρας από το απελπιστικό φαβορί Έλτσε 1:3, για τον αντίπαλο αυτή η νίκη ήταν η πρώτη στο τρέχον πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής, τίποτα δεν έχει χαθεί, αλλά πρέπει να κερδίζουν πιο συχνά, μόνο τότε θα είναι δυνατό να πολεμήσουν για τις επιθυμητές θέσεις. Οι τραυματισμοί θα εμποδίσουν τέσσερις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.
Η Μπάρτσα πάει στο τίτλο στο πρωτάθλημα
Μέχρι στιγμής, οι Καταλανοί τα πάνε καλά στην εγχώρια αρένα, ο σύλλογος μπορεί ακόμη και να συγκεντρώσει όλα τα τρόπαια στην Ισπανία. Η ομάδα έχει ήδη πάρει το Σούπερ Καπ, και έφτασε στον τελικό του εθνικού κυπέλλου, όπου θα παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα πράγματα πάνε καλά στη Πριμέρα, όπου η Μπάρτσα προηγείται με 8 βαθμούς διαφορά, θα ήταν έγκλημα να χάσει ένα τέτοιο πλεονέκτημα. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Τσάβι κατέστρεψαν τη Σεβίλλη στην έδρα της με σκορ 3:0. Λόγω τραυματισμών, οι Μπουσκέτς και Ντεμπελέ δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα.
Προσωπικές συναντήσεις
Από το παιχνίδι του πρώτου γύρου όλοι περίμεναν έναν σκληρό αγώνα, αλλά η Μπάρτσα κέρδισε μια πειστική εντός έδρας νίκη με 3-0. Όλα τα γκολ χώρεσαν στο τμήμα από το 31ο έως το 38ο λεπτό.
Πρόβλεψη
Αν και η Βιγιαρεάλ δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, όλοι καταλαβαίνουν ότι το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι πολύ επικίνδυνο και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον ηγέτη. Η Μπαρτσελόνα αναφέρεται ως φαβορί, αν και δεν θα είναι εύκολο να φέρει τη νίκη. Αναμένουμε ένα ενδιαφέρον ματς, όπου η εφαρμογή των ευκαιριών θα είναι βασικός δείκτης. Προσφέρουμε να στοιχηματίσουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων σε αυτή την αναμέτρηση (απόδοση 1,83).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *