The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Ατλέτικο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Вильярреал-Атлетико-06.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ

Σας προτείνουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Βιγιαρεάλ εναντίον Ατλέτικο, που θα λάβει χώρα στις 6 Δεκεμβρίου και θα ανοίξει το πρόγραμμα του 16ου γύρου του Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας .

Το «κίτρινο υποβρύχιο» βυθίζεται

Το Βιγιαρεάλ θεωρείται πολύ επικίνδυνο σύλλογο, ο οποίος συχνά αγωνίζεται για τη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Αυτή τη σεζόν τα πράγματα για το σύλλογο δεν πάνε πολύ καλά, μόνο η 13η θέση μετά από 15 γύρους. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει μια σειρά από πέντε αγώνες χωρίς νίκες, σε τέσσερις από αυτούς σημειώθηκαν ήττες. Η Βιγιαρεάλ παίζει πολύ διφορούμενα, έχοντας μία από τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα και μία από τις χειρότερες άμυνες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ομάδα θα κερδίσει δυναμική και μπορεί ακόμα να ανακατευτεί στον αγώνα για τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.

Βαρετή και καθόλου επιθετική Ατλέτικο

Οι «στρωματάδες» φέτος φαίνεται να παίζουν το ίδιο ποδόσφαιρο, αλλά η ομάδα σαφώς στερείται συγκέντρωσης και επιθετικότητας μπροστά. Τον τελευταίο αγώνα η Ατλέτικο έπαιξε εντός έδρας εναντίον Μπαρτσελόνα και έπαιξε καλά, δημιουργώντας υπέροχες στιγμές, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, αντιθέτως η ομάδα έχασε προς το τέλος της συνάντησης με σκορ 1:0. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι μόνο η έκτη στο πρωτάθλημα, οι «στρωματάδες» έχουν καταφέρει να κερδίσουν μόνο ένα αγώνα εκ των τελευταίων πέντε στο πρωτάθλημα. Δεν είναι όλα ομαλά και στο Champions League, η Ατλέτικο είναι η δεύτερος στον όμιλο και πρέπει να προκριθεί στα πλέι-οφ, απλά πρέπει να νικήσει την Λοκομοτίβ εντός έδρας στο τελευταίο παιχνίδι. Είναι ενοχλητικό το γεγονός ότι η ομάδα έχασε από την Μπάγερν Μονάχου και τη Γιουβέντους.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι κάθε χρόνο παίζουν μεταξύ τους στο πρωτάθλημα, ως επί το πλείστον οι αγώνες τους δεν διακρίνονται με απόδοση. Την περασμένη σεζόν η Ατλέτικο κέρδισε εντός έδρα με σκορ 2:0 και ο δεύτερος αγώνας έληξε με ισοπαλία 1:1.

Πρόβλεψη

Η Βιγιαρεάλ πρέπει πραγματικά να κερδίσει επιτέλους, αλλά οι bookmakers δεν πιστεύουν ότι αυτό θα συμβεί στον αγώνα με την Ατλέτικο. Οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται μικρό φαβορί. Και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους φόρμα και ψυχολογική κατάσταση. Πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά οι ομάδες δεν θα είναι μας ευχαριστήσουν με αποτελεσματικότητα, γι’ αυτό σας προτείνουμε να παίξετε το σύνολο είναι κάτω από 2.5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2.5 γκολ με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *