The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Ατλέτικο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-Вильярреал-29.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022, 11:00 μ.μ.

Μεστάγια

Η Ισπανία μοιράζει τις πρώτες περιοδείες της νέας σεζόν μεταξύ πολλών ημερών της εβδομάδας. Τώρα δεν θα είναι ξανά βαρετή η Δευτέρα, όταν θα παίξει το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι Βαλένθια – Ατλέτικο. Gattuso vs Simeone – ποιος είναι πιο δυνατός τώρα; Ο ιστότοπος περιέχει την πρόβλεψη για τον αγώνα στις 29 Αυγούστου 2022.

Η Βαλένθια εξέπληξε ξανά με τις αποφάσεις της

Οι «νυχτερίδες» ανήκουν στον Peter Lim. Αυτός ο ολιγάρχης βρ;isketai εδώ και καιρό σε μόνιμη σύγκρουση με τις απαιτητικές κερκίδες του Μεστάγια. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς και τους οπαδούς: όλα ήταν καλά, με τον Μαρσελίνο κρατυνόντουσαν στο τοπ-4, κέρδισαν ακόμη και το κύπελλο, αλλά ο ιδιοκτήτης βρήκε έναν επίσημο λόγο να απορρίψει τον τεχνικό. Η ομάδα το πλήρωσε με ένα μακρύ σερί ήττας. Φαινόταν ότι τελείωσε στο τελευταίο πρωτάθλημα, πριν από την έναρξη του οποίου προσκλήθηκε ο Πέπε Μπορντάλας. Όμως χάλασαν πάρα πολλή ενέργεια στο κύπελλο, όπου στον τελικό οι Los Ches έχασαν στα πέναλτι από την Μπέτις. Στη Πριμέρα, μετά από μια καλή αρχή, γύρισαν πίσω στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Ως αποτέλεσμα, εκτός εποχής, το πόστο πήρε ο Γκατούζο. Ο Τζενάρο ξεκίνησε με νίκη σε μειοψηφίας επί της Ζιρόνα. Μετά όμως σημειώθηκε το 0-1 στο Μπιλμπάο με την Αθλέτικ.

Η Ατλέτικο δεν έχει ακόμη αναπτύξει το τελικό της «πρόσωπο» τη νέα σεζόν

Οι «στρωματάδες» είχε ένα μάλλον αντιφατικό προηγούμενο πρωτάθλημα. Όχι, σίγουρα απογοήτευσαν, μετά τη νίκη στην προηγούμενη κλήρωση της La Liga και τις ενεργές μεταγραφές του καλοκαιριού του 2021. Ωστόσο, μετά τον καταστροφικό 1ο γύρο κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμούς στ 2ο, ακόμη και να φτάσουν στην τελική 3η θέση. Πώς θα είναι όμως τώρα οι «στρωματάδες»; Ήδη έχουν γίνει κάποιες σημαντικές μεταγραφές, όπως η αποχώρηση του Λουίς Σουάρες και η υπογραφή του Βίτσελ με την αγορά του Μολίνα. Αλλά, για παράδειγμα, κανείς δεν περίμενε ιδιαίτερα ότι ο Μοράτα θα παρέμενε στη Μαδρίτη, με το διπλό του βοήθησε στη σίγουρη, συντριπτική νίκη επί της γειτονικής Χετάφε. Ακολούθησε όμως το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ και το 0-2 στο Wanda Metropolitano, κάτι που επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι ξεκινάει μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Βαλένθια δεν έχει κερδίσει από το 2014. Η Ατλέτικο, από την πλευρά της, στις 2 τελευταίες κληρώσεις μπόρεσε να σημειώσει 10 από τους 12 πιθανούς βαθμούς σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο.

Πρόβλεψη

Γιατί να μην συνεχίσει η Ατλέτικο το σερί της; Ωστόσο, πρόκειται για μονομαχία του Γκατούζο με τον Σιμεόνε, ένα ζευγάρι κλασικών αμυντικών χαφ. Ίσως η Βαλένθια να μην χάσει. Αυτό που δεν αμφισβητείται είναι ο κλειστός χαρακτήρας της συνάντησης. Περιμένουμε «under 2,5» (με απόδοση 1,7).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *