The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Ρωσία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бельгия-Россия-12.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Κρεστόφσκι

Η κύρια προσοχή των Ρώσων οπαδών στο Euro 2021 θα επικεντρωθεί στον όμιλο B, εδώ η εθνική ομάδα θα αγωνιστεί με τρεις ανταγωνιστές για την πρόκριση από τον όμιλο. Προσφέρουμε την αποκλειστική πρόβλεψή μας για τον αγώνα Βέλγιο – Ρωσία.

Οι Βέλγοι είναι από τα φαβορί του τουρνουά

Είναι πολύ λογικό ότι οι χάλκινοι κυπελλούχοι του τελευταίου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος θα είναι μεταξύ των φαβορί του Euro. Όμως δεν είναι μόνο οι τίτλοι, το Βέλγιο είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο από άποψη παιχνιδιού και σύνθεσης εδώ και αρκετά χρόνια. Αν νικήσει το τουρνουά δεν θα αποτελέσει έκπληξη για κανέναν. Το κύριο πρόβλημα εδώ είναι η καλή χρήση ενός τέτοιου οπλοστασίου ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Οι Βέλγοι έφτασαν στο Euro, έχοντας κερδίσει όλους τους αγώνες του ομίλου, χωρίς πολύ άγχος.

Θα μπορέσουν οι Ρώσοι να επαναλάβουν την επιτυχία του σπιτικού Παγκόσμιου πρωταθλήματος;

Η πρόκριση στο Euro 2021 ήταν υποχρεωτικό πρόγραμμα για τους Ρώσους, η ομάδα το πέτυχε χωρίς προβλήματα. Δεν ήταν δυνατό να ανταγωνιστούν με τους Βέλγους στα προκριματικά, αλλά κατάφεραν να κερδίσουν τη Σκωτία στον αγώνα για τη δεύτερη θέση με χάντικαπ. Τώρα ο στόχος είναι να βγουν από τον όμιλο. Οι κύριοι ανταγωνιστές θα είναι οι Δανοί και οι Φινλανδοί, ενώ το Βέλγιο ανήκει σε μια άλλη «κατηγορία βάρους». Πριν από το Euro σημειώθηκε ισοπαλία σε φιλικό αγώνα με τους Πολωνούς 1:1 και νίκη επί των Βουλγάρων 1:0. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο σπίτι οι Ρώσοι έπαιξαν καλά, πώς θα είναι αυτή τη φορά άγνωστο, επειδή η ομάδα θα παίξει επίσης μερικούς αγώνες εντός έδρας.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεν χρειάζεται να θυμηθούμε τις τελευταίες συναντήσεις αυτών των ομάδων, επειδή έπαιξαν μεταξύ τους στον ίδιο προκριματικό όμιλο. Οι Βέλγοι κέρδισαν δύο φορές με σιγουριά, 3-1 εντός έδρας και 4-1 εκτός. Ακόμα κι αν ερευνήσουμε την ιστορία των προσωπικών αντιπαραθέσεων, οι Ρώσοι δεν έχουν κερδίσει ποτέ πριν.

Πρόβλεψη

Οι Ρώσοι έχουν μια σημαντική κάρτα ατού, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη, που θα εξασφαλίσει την υποστήριξη των φιλάθλων. Ακόμη και ένας τόσο σημαντικός ψυχολογικός παράγοντας δεν διαγράφει τη σημαντική διαφορά στην τάξη των αντιπάλων. Οι Βέλγοι είναι αναμφισβήτητα φαβορί. Για να σταματήσουν αυτήν την ομάδα, οι παίκτες του Stanislav Cherchesov πρέπει να εμποδίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο στον αντίπαλο να παίζει ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε ότι οι Ρώσοι δεν θα κερδίσουν βαθμούς εδώ. Στοιχηματίζουμε στη σαφή νίκη του Βελγίου με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *