The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

AtléticoMadrid-RealMadrid-28.09b

Πρωτάθλημα της Ισπανίας

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Στις 28 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο ένας αγώνας του 7ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδο Στάδιο Μετροπολιτάνο (Μαδρίτη). Η συνάντηση αρχίζει στις 10:00 μμ.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε καλά αυτή τη σεζόν, αρχικά η ομάδα προχωρούσε χωρίς ήττες καθόλου, μέχρι τον τέταρτο γύρο, όπου σκόνταψαν στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ 0:2. Επίσης οι «στρωματάδες» ξεκίνησαν εξίσου καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, παίζοντας ισοπαλία με την Γιουβέντους 2:2. Μετά από αυτό όμως ακολούθησε αμέσως απώλεια των βαθμών στον αγώνα με τη Θέλτα λόγο λευκής ισοπαλίας (0:0) και μόνο στην τελευταία συνάντηση με τη Μαγιόρκα η ομάδα κατάφερε και πάλι να γιορτάσει τη νίκη 2:0. Οι στόχοι στον αγώνα είναι στο λογαριασμό των Κόστα και Ζοάο Φέλιξ. Μετά από 6 γύρους η Ατλέτικο Μαδρίτης με 13 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν, έχοντας διαφορά τερμάτων 7:4.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης δουλεύει καλά αυτή τη σεζόν στη La Liga, η ενδεκάδα του Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχασε ούτε μία φορά ακόμα στο πρωτάθλημα. Κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου το «μαρέγκες» σημείωσαν οδυνηρή ήττα από την ΠΣΖ με σκορ 0:3. Ωστόσο, η ομάδα της Μαδρίτης ξεπέταξε γρήγορα αυτή την κατάσταση, επειδή ήδη στο επόμενο παιχνίδι στην Πριμέρα Ντιβισιόν κέρδισε τη νίκη επί της Σεβίλλης 1:0. Στον τελευταίο γύρο η Ρεάλ επίσης γιόρτασε νίκη στον αγώνα με την Οσασούνα 2:0. Οι στόχοι της συνάντησης είναι στο λογαριασμό του Βινίσιους Ζούνιορ και του Ροντρίγκο. Μετά από 6 αγώνες του πρωταθλήματος Ισπανίας οι «μαρέγκες» σημείωσαν 14 βαθμούς και ηγούνται στη La Liga, με διαφορά τερμάτων 12: 6.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, η ομάδα έχει ξέφρενη υποστήριξη και κίνητρα όταν παίζει εντός έδρας, οποιοσδήποτε αντίπαλος δεν θα περάσει καλά στο Στάδιο Βάντα Μετροπολιτάνο. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει χάσει ακόμα αυτή τη σεζόν στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Και οι δύο ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά μία την άλλη, δεν θα παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε πολλά γκολ που θα σημειωθούν στον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *