The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Atalanta-BorussiaDortmund-22.02

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ, Γύρος των 32 – Φάση 2 από 2

“Στάδιο MAPEI – Città del Tricolore”, Reggio nell’Emilia

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μία από τις κεντρικές αναμετρήσεις των 32 του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ ιταλικής Αταλάντα και Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην έδρα των “σφιγγών” και έφερε στους γηπεδούχους τη νίκη 3:2. Τώρα η ελάχιστη νίκη 1:0 ή 2:1 βγάζει την Αταλάντα στον επόμενο γύρο του τουρνουά. Δεν υπάρχει βεβαιότητα ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα φέρει το κύριο σχήμα στην Ιταλία.

Για την Αταλάντα η Γιουρόπα Λιγκ έχει μεγάλη σημασία

Μετά από 25 γύρους στη Σέριε A’ η Αταλάντα κατάφερε να σημειώσει 38 βαθμούς, βρίσκεται στην όγδοη θέση στο τουρνουά. Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας για τη θέση στο top-4 είναι εξαιρετικά δύσκολος, καθώς και η θέση στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ είναι υπό μεγάλο ερώτημα, επειδή ο ανταγωνισμός στη Σέριε A’ τώρα είναι πολύ σοβαρός. Επομένως, το Γιουρόπα Λιγκ για τους μελλοντικούς γηπεδούχους αποκτά μεγάλη σημασία, όλες οι δυνάμεις οι «μαύρο-μπλε» θα ρίξουν σ’ αυτό το τουρνουά.

Για την Ντόρτμουντ είναι πιο σημαντική η Μπουντεσλίγκα

Για την Ντόρτμουντ η Μπουντεσλίγκα έχει μεγαλύτερη σημασία από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ο Shtoger κατανοεί ότι αν θα αγωνιστεί στα δύο μέτωπα, κινδυνεύει να χάσει τη θέση στην κορυφή-4, καθώς και να χάσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Τώρα οι «σφίγγες» βρίσκονται στη δεύτερη θέση της γερμανικής ελίτ ποδοσφαίρου, η ΡΜ Λειψίας, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση, είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω, έτσι ένα λάθος στο πρωτάθλημα μπορεί να κοστίσει στους «κίτρινο-μαύρους» τη θέση στην κορυφή-4.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα παίζει καλά εντός έδρας, εκτιμάει το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η Μπορούσια έχει μεγάλο αριθμό των τραυματισμένων παικτών, είναι πολύ πιθανή η όχι βέλτιστη σύνθεση. Για την Αταλάντα η τελική νίκη επί των Γερμανών θα έχει τεράστια σημασία, επειδή η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε σ’ αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε ένα επικίνδυνο στοίχημα στους γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: πρόκριση της Αταλάντα στους 16 με απόδοση 2,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *