The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-Sevilla-AthleticBilbao-18.05

Κύπελλο Ιταλίας – Τελικός

Stadio Olimpico, Ρώμη

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον τελικό του Ιταλικού Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15 Μαΐου στη Ρώμη στο στάδιο Olimpico, θα παίξουν Αταλάντα και Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι  στις πρόσφατες συναντήσεις συνέχεια συντρίβουν τους αντιπάλους τους, αλλά οι “αετοί” θα προσπαθήσουν να μην χάσουν τη δική τους ευκαιρία. Έτσι σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Αταλάντα – Λάτσιο.

Η Αταλάντα έχει να χάσει 13 αγώνες

Οι “Υιοί του Θεού” βρίσκονται τώρα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σέριε Α’ και αγωνίζονται για άμεσο εισιτήριο στη φάση των ομίλων του Champions League. Την τελευταία της ήττα στο πρωτάθλημα η ενδεκάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι υπέστη στα τέλη Φεβρουαρίου, χάνοντας από τη Τορίνο με σκορ 2:0. Όσον αφορά το Κύπελλο Ιταλίας, στο δρόμο για τον τελικό η Αταλάντα νίκησε την Κάλιαρι (2:0), τη Γιουβέντους (0:3) και τη Φιορεντίνα (4:5). Θα πρέπει επίσης να προστεθεί ότι στις δύο προσωπικές συναντήσεις της τρέχουσας σεζόν κατά της Λάτσιο η «βασίλισσα των επαρχιακών» κέρδισε νίκες.

Λάτσιο θέτει όλες τις ελπίδες στο κύπελλο

Η Λάτσιο με 58 βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης του ιταλικού πρωταθλήματος. Στους τελευταίους 10 επίσημους αγώνες η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι σημείωσε πέντε νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Σε αυτές τις συναντήσεις οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν 12 γκολ στους αντιπάλους, ενώ δέχτηκαν 11. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αρχίζοντας από τους 36 του Κυπέλλου Ιταλίας οι “αετοί” πέρασαν τη Νοβάρα (4:1), Ίντερ (2:1) και Μίλαν (0:1).

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων για τις νίκες των ομάδων στην επικείμενη αναμέτρηση δίνουν απολύτως ίσες αποδόσεις. Ωστόσο, τώρα η Αταλάντα φαίνεται πολύ πιο ισχυρή από τη Λάτσιο και έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το Κύπελλο. Από αυτή την άποψη θα ήταν εύλογο να ποντάρουμε στους ονομαστικούς γηπεδούχους με ένα μικρό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Αταλάντα με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *