The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αστάνα εναντίον Σάντα Κολόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

001-Astana-SantaColoma-01.08

Γιουρόπα Λιγκ – Δεύτερος Προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Astana Arena, Nur-Sultan

Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Πέμπτη βράδυ, 1 Αυγούστου, η πρωτεύουσα του Καζακστάν θα φιλοξενήσει τον δεύτερο αγώνα του προημιτελικού των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ, στον οποίο θα συναντηθούν η τοπική Αστάνα και η Σάντα Κολόμα της Ανδόρας. Στον πρώτο αγώνα οι σύλλογοι ικανοποιήθηκαν με λευκή ισοπαλία, αλλά ο δεύτερος αγώνας θα γίνει σαφώς «πιο καυτός». Έτσι σας συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Αστάνα εναντίον Σάντα Κολόμα.

Ωραίο παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς

Αυτή τη στιγμή η Αστάνα φαίνεται καλή, αλλά τίποτα παραπάνω. Στον πρώτο αγώνα του τρέχοντος προκριματικού γύρου οι παίκτες του Roman Grigorchuk δεν εξέπληξαν καθόλου, αφού στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού φαίνονταν ακόμη χειρότερα από τους αντιπάλους τους. Ναι, στο τέλος, αυτή η ομάδα κυριάρχησε, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπροστά στους οπαδούς τους, οι «μπλε-κίτρινοι» παίζουν πολύ πιο ενεργά και σκοράρουν περισσότερα γκολ.

Η ομάδα αντιστέκεται μέχρι εσχάτων

Την ίδια στιγμή η Σάντα Κολόμα εξέπληξε ειλικρινά με το παιχνίδι της στον πρώτο αγώνα, επειδή ο σύλλογος δεν φοβόταν τον ισχυρότερο αντίπαλο. Αρχικά, οι παίκτες του Mark Rebula ξεπερνούσαν κιόλας τους αντιπάλους τους, αλλά μετά το διάλλειμα έδωσαν την πρωτοβουλία και πιο πολύ έπαιζαν άμυνα. Και ξέρετε τι, προς το παρόν αυτό το σχέδιο λειτουργεί. Αλλά το θλιβερό της υπόθεσης είναι, ότι ακόμη και στον προηγούμενο γύρο εναντίον πιο αδύναμου αντιπάλου η ομάδα έχασε εκτός έδρας με σκορ 2:1 με την ΚΦ Φερονικέλι. Οπότε εκτός έδρας αυτός ο σύλλογος δεν είναι τόσο ισχυρός.

Πρόβλεψη

Η Αστάνα έχει ήδη δείξει τη στάση της απέναντι σε αυτό το ζευγάρι και στον δεύτερο αγώνα δεν θα «σκίζει τις φλέβες». Η Σάντα Κολόμα ξέρει να αντισταθεί και δεν θα εγκαταλείψει την ευκαιρία της έτσι απλά. Ως εκ τούτου, είναι πιο λογικό να περιμένουμε επίμονο αγώνα με μικρό αριθμό καλών ευκαιριών, οπότε απλά δεν μπορεί να υπάρχει καταστροφική νίκη των  γηπεδούχων. Οι εταιρείες στοιχημάτων το πιστεύουν αυτό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σάντα Κολόμα με χάντικαπ +4 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *