The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αμφίρροπες αναμετρήσεις στον 8ο Ομιλό.

pame stoixima

OMILOS 8

ΣΑΧΤΕΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΠΟΡΤΟ

(2.55 – 3.30 – 3.00)

Διεξάγετε στην Arena Lviv (έδρα της Καρπάτι ) χωρητικότητας  34,915 θέσεων. (21:45)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Δύο φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες με την Πόρτο να μετράει ισάριθμες νίκες.1 -4 τα γκολ.

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  η Σαχτάρ μετράει 3 νίκες  2 ισοπαλίες και 1 ήττα σημειώνοντας  11 τέρματα και δέχτηκε μόλις  2. Η Πόρτο  μετράει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες  σημειώνοντας  13 τέρματα ενώ δέχτηκε μόλις  2 τέρματα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

OMILOS 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ

Σαχτάρ : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1 στον πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Μπιλμπάο στην  Ισπανία. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι χωρίς  πολλές ευκαιρίες κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 0-0.

Πόρτο : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 στον  πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Μπάτε στη Πορτογαλία. Ανώτερη σε ολόκληρο το 90λεπτό διέλυσε την αντίπαλο της με το εκκωφαντικό 6-0.

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ : Οι δράκοι μπορούν να φύγουν με βαθμολογικό κέρδος από την Arena Lviv που δεν είναι η φυσική έδρα της Σαχτάρ. Επιλογή μας θα είναι η διπλή επιλογή Χ2 με τιμή γύρω στο €1.55 .

________________________________________________________________________________

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

(5.00 – 3.60 – 1.85)

Διεξάγετε στην Borisov Arena χωρητικότητας  13,126 θέσεων. (21:45)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Δύο φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες με την Πόρτο να μετράει ισάριθμες νίκες.1 -4 τα γκολ.

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  η Μπάτε  μετράει 2 νίκες  3 ισοπαλίες και 1 ήττα σημειώνοντας  8 τέρματα και δέχτηκε 10.Η Μπιλμπάο  μετράει 1 νίκη  2 ισοπαλίες και 3 ήττες  σημειώνοντας  4 τέρματα ενώ δέχτηκε  5 τέρματα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

OMILOS 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ

Μπάτε : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 στον πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Πόρτο στην  Πορτογαλία.. Κατώτερη των περιστάσεων δέχτηκε συντριβή με 6-0.

Μπιλμπάο : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 στον  πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Σαχτάρ στη Ισπανία. Σε ένα ισορροπημένο αγώνα χωρίς  πολλές ευκαιρίες  δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και έτσι έμεινε στην λευκή ισοπαλία 0-0.

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ :  Πιο ποιοτική ομάδα η Μπιλμπάο από τους Λευκορώσους  αλλά δεν ξεκίνησε με καλές εμφανίσεις  την φετινή σεζόν. Επιλογή μας θα είναι το Under 2.5 goals  με τιμή γύρω στα €1.75 .


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *