The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αμερική Μινέιρο εναντίον Παλμέιρας: προγνωστικά για στοίχημα

Палмейрас-Интернасьональ-24.07

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022, 2:00 π.μ.

Estádio Raimundo Sampaio

Ενώ στον Παλαιό Κόσμο, και στην Ρωσία, διεξάγονται μόνο οι πρώτοι αγώνες της νέας σεζόν, στον Νέο όλα ξεκίνησαν εδώ και πολύ καιρό. Στη Βραζιλία, από αυτή την άποψη, η Serie A ξεκίνησε το καλοκαίρι, εδώ ήρθε η ώρα για τη 18η αγωνιστική. Όλοι είναι εν αναμονής για τη μονομαχία μεταξύ της Αμέρικα Μινέιρο και της Παλμέιρας. Θα καταφέρουν οι φιλόδοξοι φιλοξενούμενοι να κερδίσουν αυτή τη μονομαχία;

Η Αμέρικα Μινέιρο παραδοσιακά αγωνίζεται για την επιβίωση

Τα «κουνέλια» στις αρχές του αιώνα 4 σεζόν στη σειρά έπαιξαν στο 3ο επίπεδο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Ποτέ ξανά δεν έχουν χαλάσει τόσο πολύ. Αλλά πριν από τον τρέχοντα κύκλο, δεν ήταν δυνατή η ανάβαση στη Serie A για περισσότερο από ένα χρόνο. Σε αυτό το φόντο, η 8η θέση στο Brasileirao 2021 ήταν μια απίστευτη σημαντική επιτυχία. Επιβραβεύτηκε με το δικαίωμα να παίξουν στο Copa Libertadores. Εκεί όμως οι Βραζιλιάνοι περιορίστηκαν σε εμφανίσεις στη φάση των ομίλων. Και στο πρωτάθλημα τα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλύτερα. Όμως κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμούς και εδώ στα μέσα του καλοκαιριού. Αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στο κύπελλο, όπου η Μποταφόγκο ηττήθηκε δύο φορές, με 3-0 και 2-0. Και ξαφνικά ένα καταστροφικό 0-3 εντός έδρας με μια φαινομενικά κρίση Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο!

Η Παλμέιρας παίζει ασταθές το καλοκαίρι

Τα «γουρουνάκια» έχουν ήδη αποκλειστεί από ένα τουρνουά. Έχασαν στο Κύπελλο από τη Σάο Πάολο (μετά το 0-1 εντός έδρας, σκόραραν δύο φορές μέχρι το 13ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια δέχτηκαν και τελικά έχασαν στη διαδικασία των πέναλτι). Φυσικά, υπάρχουν επιτυχίες, ειδικά στο Cope Libertadores. Έχοντας κερδίσει και στις δύο προηγούμενες κληρώσεις του κύριου ηπειρωτικού τουρνουά, οι παίκτες του Άμπελ Φερέιρα δείχνουν τώρα 100% αποτέλεσμα. Και όχι μόνο στον γύρο των ομίλων, έπαιξαν τον πρώτο γύρο των πλέι οφ και πάλι σταθερά, 3-0 εντός έδρας και 5-0 εντός έδρας με τη Σέρρο Πορτένιο. Στη Serie A η Παλμέιρας προηγήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ταυτόχρονα έκανε λάθη και όλο και πιο συχνά με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, τουλάχιστον, έχοντας νικήσει την Κουιαμπά με 1-0, κατάφερε να κρατήσει την 1η θέση.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Παλμέιρας είχε αήττητο σερί 10 συναντήσεων. Σε αυτό το τμήμα κέρδισε 6 φορές, συμπεριλαμβανομένων δύο φορές στη σειρά στα τέλη του 2020 – αρχές του 2021. Αλλά τον Οκτώβριο τα «κουνέλια» κατάφεραν τελικά να κερδίσουν εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Αμέρικα Μινέιρο μπορεί να εκπλήσσει, αλλά η Παλμέιρας έχει περισσότερα ατού. Ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων στον επερχόμενο αγώνα με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *