The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетик-РеалСосьедад-31.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020, 3:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Μπιλμπάο. Στάδιο San Mames

Το αποκορύφωμα του δέκατου έκτου γύρου της La Liga θα είναι το βασικό ντέρμπι των Βάσκων μεταξύ της Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Δέκατη θέση, 18 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 18:18 – η Αθλέτικ Μπιλμπάο εγκαταστάθηκε σταθερά στο κέντρο της κατάταξης. Τα «λιοντάρια» ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα σταθερά. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις νίκησαν την Ουέσκα 2:0, σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με τη Βαλένθια και 1:1 με τη Βιγιαρεάλ, καθώς έχασαν 0:2 από τη Θέλτα Βίγο και 1:3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν κατάφερε να σπάσει την αντίσταση των Αλαβές (0:0), Έιμπαρ (1:1), Μπαρτσελόνα (1:2), Λεβάντε (1:2) και Ατλέτικο (0:2). Έτσι η ομάδα έχασε την ηγεσία στο πρωτάθλημα, πέφτοντας στην τρίτη θέση με 26 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 25:12.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους κατάσταση, αλλά δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα σε αμυντικές ενέργειες. Δεν έχει νόημα να περιμένουμε μια υπερβολική βαθμολογία εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *