The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Γερμανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Англия-Германия-26.09

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Γ – Αγωνιστική 6/6

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν ήδη συνηθίσει στο γεγονός ότι οι Δευτέρες είναι βαρετές, αλλά αυτή τη φορά το Πρωτάθλημα Εθνών θα μας σώσει. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στoν Όμιλο Α, όπου η Αγγλία θα παίξει με τη Γερμανία, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Οι Βρετανοί εγκαταλείπουν το ελίτ τμήμα

Πριν την έναρξη της διοργάνωσης οι Άγγλοι θεωρούνταν διεκδικητές της νίκης στον όμιλο, αλλά στη χειρότερη περίπτωση θα είναι η τρίτη θέση, καθώς θα είχαν παρακάμψει τους Ούγγρους. Στην πραγματικότητα, όλα αποδείχθηκαν πολύ χειρότερα, μόνο δύο βαθμοί σε πέντε συναντήσεις, και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελευταίου γύρου, η ομάδα θα αποχωρήσει από την ελίτ κατηγορία. Την τελευταία αγωνιστική η Αγγλία ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ιταλία με σκορ 0:1. Η εξαιρετικά χαμηλή απόδοση της ομάδας είναι ανησυχητική, μόλις ένα γκολ σε πέντε συναντήσεις. Μπορεί να δικαιολογηθεί από το γεγονός ότι η κύρια διοργάνωση είναι μπροστά, μιλάμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και το Πρωτάθλημα Εθνών δεν είναι τόσο σημαντικό.

Οι Γερμανοί έπαιξαν άσχημα σε αυτό το τουρνουά

Η Γερμανία επίσης δεν έχει πολλούς λόγους να χαίρεται, αφού η Bundesteam δεν παλεύει πλέον για τη νίκη στον όμιλο. Η τελευταία μάχη ήταν καθοριστική, στην οποία οι Γερμανοί έχασαν εντός έδρας από τους Ούγγρους με σκορ 0:1, η έκβαση της συνάντησης ήταν συγκλονιστική, αλλά επάξια, οι παίκτες του Φλικ φαινόταν πολύ νωθροί. Τώρα μένει μόνο να αγωνιστούν για το κύρος, καθώς και να προετοιμαστούν για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, η ομάδα είναι σαφώς εκτός φόρμας τώρα, δεν υπάρχει αλληλεπίδραση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες θεωρούνται κύριοι αντίπαλοι, επομένως κάθε συνάντηση μεταξύ τους προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό. Στον πρώτο γύρο οι εθνικές ομάδες σημείωσαν ισοπαλία με σκορ 1:1.

Πρόβλεψη

Οι αντίπαλοι δεν έχουν κίνητρο για τουρνουά, αλλά την ίδια στιγμή, η νίκη σε έναν τέτοιο αγώνα είναι πολύ σημαντική, καθώς θα είναι ένα μεγάλο δώρο για τους φιλάθλους. Τυπικά, οι ξένοι του γκρουπ συναντώνται, αν και αυτή η μάχη θα γίνει το κεντρικό γεγονός της ημέρας. Οι φορείς στοιχημάτων δεν ξεχωρίζουν κάποιο φαβορί, είναι επίσης δύσκολο να δώσουμε προτίμηση σε κάποια από τις ομάδες, ίσως παίξει ρόλο ο παράγοντας της έδρας τους, οπότε ας ποντάρουμε στην επιτυχία των γηπεδούχων με μηδενικό χάντικαπ και απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *