The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αίγυπτος εναντίον Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-Egypt-DRCongo-26.06

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Διεθνές Στάδιο Κάιρο

Τετάρτη, 26 Ιονίου 2019, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη το απόγευμα, 26 Ιουνίου, ένας από τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019 θα διεξαχθεί στο Κάιρο, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Αιγύπτου και του Κονγκό. Οι ομάδες αυτές είναι καλού επιπέδου, αλλά τώρα βρίσκονται σε διαφορετική κατάσταση. Έτσι, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Αίγυπτος – ΛΔ Κονγκό.

Η έναρξη του τουρνουά ήταν λίγο τσαλακωμένη

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα της Αιγύπτου φαίνεται αρκετά αποδεκτά και θα συμπεριληφθεί σίγουρα στους νικητές αυτού του τουρνουά. Απλώς οι Αιγύπτιοι έχουν μια από τις ισχυρότερες συνθέσεις στο τουρνουά, καθώς και η αρχή ήταν καλή. Έτσι, στον πρώτο αγώνα της φάσης των ομίλων οι παίκτες του Javier Aguirre κατάφεραν να νικήσουν την εθνική ομάδα Ζιμπάμπουε, αλλά το έκαναν με ελάχιστο σκορ 1:0. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι οι “Φαραώ” ενήργησαν τέλεια σε εκείνο τον αγώνα, απλά δεν είναι ακόμα πολύ καλοστημένη ομάδα…

Δεν είναι η καλύτερη περίοδος για την εθνική

Την ίδια στιγμή η εθνική ομάδα της ΛΔ Κονγκό τα τελευταία χρόνια δεν καταφέρνει να εντυπωσιάσει τους οπαδούς της, έτσι και τώρα φαίνεται εξαιρετικά αδύναμη. Πριν από το τουρνουά οι παίκτες του Florent Ibenga φαινόταν κάπως, έχοντας παίξει ισοπαλία με Μπουρκίνα Φάσο (0:0) και Κένυα (1:1). Ωστόσο, στον πρώτο αγώνα του CAN-2019, οι “λεοπάρδαλες” έχασαν από την εθνική της Ουγκάντας ​​0:2. Και το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι οι Κονγκολέζοι δεν δημιούργησαν τίποτα σε εκείνο το παιχνίδι…

Πρόβλεψη

Η εθνική Αιγύπτου φαίνεται ισχυρότερη από την εθνική ομάδα του Κονγκό, καθώς τώρα οι Κονγκολέζοι απλά δεν παίζουν. Βέβαια, οι Αιγύπτιοι επίσης δεν λάμπουν ακόμα, ωστόσο στο γήπεδο επιδεικνύουν πιο ισχυρό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Έτσι σας προτείνουμε σε αυτόν τον αγώνα να ποντάρετε στους γηπεδούχους… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Αιγύπτου με απόδοση 1,55.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *