The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Σασουόλο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Сассуоло-20.03b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Η Σέριε A θα ξεκινήσει την περιοδεία την Παρασκευή και το Σάββατο θα υπάρξει ένα αρκετά πλούσιο πρόγραμμα. Ο ηγέτης του Calcio η Ίντερ θα παίξει το βράδυ. Η Σασουόλο θα έρθει στο Τζουζέπε Μεάτσα. Θα μπορέσει αυτός ο σύλλογος να σταματήσει την πορεία του grande του Μιλάνου προς το πολυαναμενόμενο Scudetto;

Η Ίντερ απομακρύνεται από τους διώκτες όλο και περισσότερο

Οι «νερατζούρι» ξεκίνησαν βαριά τη σεζόν. Πήραν μόνο την 4η θέση στον όμιλό τους στο Champions League, έχοντας χάσει τον αγώνα όχι μόνο από τη Ρεάλ, αλλά και από τη Σαχτάρ και Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ. Ωστόσο, αυτό το τουρνουά για Αντόνιο Κόντε δεν ήταν και ποτέ επιτυχημένο, αλλά οι παίκτες του δεν έπαιζαν καλά ούτε στη Σέριε Α. Σε μία από τις συνεντεύξεις, ο τεχνικός υπέθεσε κιόλας ότι μπορεί να συναντήσει τα Χριστούγεννα άνεργος. Ωστόσο, η ηγεσία των «μαύρο-μπλε» έδειξε υπομονή, ή, ίσως, απλά φοβήθηκε τις οικονομικές συνέπειες της απόλυσης. Εν πάση περιπτώσει, το grand του Μιλάνου έχει πλέον επιταχυνθεί. Κέρδισε 8 παιχνίδια στη σειρά στη Σέριε A και δεν χάνει σε 11 γύρους. Αν και στους τελευταίους είναι δύσκολο για την Ίντερ: 1-0 με την Αταλάντα, 2-1 με την Τορίνο.

Η Σασουόλο παραμένει ένας δυσάρεστος αντίπαλος

Η ομάδα δεν κατάφερε να δικαιολογήσει πλήρως τις αισιόδοξες προβλέψεις που προκλήθηκαν από το παιχνίδι της το φθινόπωρο. Οι παίκτες του Ντε Τζέρμπι χαλάρωσαν και έπεσαν έξω από τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Προς το παρόν, μετά από 26 γύρους, έχουν 39 βαθμούς και 8η θέση, αλλά από την Λάτσιο, η οποία βρίσκεται στην 7η θέση, η διαφορά είναι ήδη 7 βαθμοί. Παραμένουν όμως μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει με εντυπωσιακό, επιθετικό στυλ. Αυτό αποδείχθηκε το περασμένο Σάββατο όταν η ομάδα νίκησε τη Βερόνα σε μια ξεκαρδιστική μονομαχία. Χάρη στον Λάζοβιτς (γκολ και ασίστ), τα «μαστίφ» απάντησαν δύο φορές στα γκολ μετά από τα σουτ των Λοκατέλι και Ντζούριτσιτς, αλλά στον 81ο ο Τραόρε που βγήκε για αλλαγή αποτελείωσε τους φιλοξενούμενους. Παρεμπιπτόντως, οι «νεροβέρντι» έχουν τώρα 1 νίκη στους 5 τελευταίους γύρους της Σέριε A. Έχοντας κερδίσει εκτός έδρας την Κροτόνε, σημείωσαν 3-3 εντός έδρας με τη Νάπολι, ήττα από την Ουντινέζε 0:2.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Σασουόλο έχει αρκετά αξιοπρεπή στατιστική συναντήσεων εναντία στην Ίντερ. Αλλά κάτω υπό τον Κόντε όλα άρχισαν να αλλάζουν αρκετά ενεργά: οι «νερατζούρι» έχουν δύο νίκες και μία ισοπαλία (στο Τζουζέπε Μεάτσα κιόλας).

Πρόβλεψη

Από το ζευγάρι περιμένουν παραδοσιακή θεαματική μονομαχία. Αλλά οι πρόσφατοι γύροι δείχνουν ότι η Ίντερ μπορεί να πάει προς το τίτλο στο πρωτάθλημα ρεαλιστικά, τι αξίζει το 1:0 εναντίον της Αταλάντα. Στοιχηματίζουμε στο under 3,5 (απόδοση 1,75).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *