The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Ρόμα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Рома-06.12b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Giuseppe Meazza

Στην Ιταλία μέσα της εβδομάδας δεν θα βαριούνται λόγω των πολλών ποδοσφαιρικών αγώνων. Ωστόσο, ο πιο αναμενόμενος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, όταν τη νέα διοργάνωση της Σέριε A θα ανοίξουν οι μεγιστάνες, η Ίντερ θα φιλοξενεί τη Ρόμα στο «Giuseppe Meazza». Οι γηπεδούχοι χρειάζονται μόνο τη νίκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν την τάση να δώσουν τους βαθμούς τόσο εύκολα. Κάνουμε την πρόβλεψη για τους αναγνώστες μας για τον κεντρικό αγώνα στις 6 Δεκεμβρίου 2019.

Η Ίντερ ολοκλήρωσε τελικά την κατάταξη

ΟΙ «μαύρο-μπλε» περίμεναν από καιρό το λάθος του ανταγωνιστή τους, Γιουβέντους. Ήρθε αρκετά απροσδόκητα – στο Τορίνο, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να νικήσουν τη ταπεινή Σασουόλο. Οι παίκτες του Antonio Conte δεν ευχαρίστησαν τον αγωνιζόμενο με το ίδιο τρόπο. Όχι χωρίς προβλήματα, αλλά μπόρεσαν να νικήσουν την ΣΠΑΛ στο «Giuseppe Meazza». Αυτή τη φορά, ο Romelu Lukaku ήταν σιωπηλός, παρόλο που έτρεχε για 90 λεπτά. Ευτυχώς, τώρα οι «νερατζούρι» έχουν έναν άλλο δροσερό επιθετικό, Lautaro Martinez, σκόραρε διπλό. Η πληθώρα των γκολ που σκοράρει αυτό το ζευγάρι επιτρέπει στην Ίντερ να «κάνει τη διαφορά», συνεχίζοντας τον αγώνα στο Champions League για την πρόκριση από το δύσκολο όμιλο (παρεμπιπτόντως, βασικός αγώνας με την Μπαρτσελόνα είναι μπροστά), και στο Κάλτσιο επιτέλους θα διεκδικεί στα σοβαρά το «Scudetto». Αλλά θα αντέξει ο σύλλογος την πίεση της διαμονής στην 1η θέση; Το να είσαι διώκτης είναι ψυχολογικά συχνά πιο άνετο.

Η Ρόμα προσπαθεί να κρατηθεί στην κορυφή-4

Οι «τζιαλορόσι» απέτυχαν την περασμένη σεζόν. Το καλοκαίρι αποφάσισαν να κάνουν ένα έκτακτο βήμα, ποντάροντας στον Paulo Fonseca, όχι συχνά οι προπονητές μετακομίζουν από την Ουκρανία στην Ιταλία. Αλλά, προφανώς, στη Ρώμη, θυμόντουσαν πόσο καλά έπαιξε η Σαχτάρ του Πορτογάλου με τους «λύκους» στο Champions League. Γενικά, ο νέος μέντορας θα πρέπει να ικανοποιήσει τη Ρόμα. Η μητροπολιτική ομάδα αντιμετώπιζε μια πραγματική επιδημία τραυματισμών και πολλοί παίκτες, όπως ο Λορέντζο Πελεγκρίνι και ο Μκιταριάν, δεν θα παίξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ο σύλλογος καταφέρνει να είναι λίγο πολύ σταθερός στο υψηλότερο κουαρτέτο, πηγαίνει πάνω από την Αταλάντα και τη Νάπολι, για να μην αναφέρουμε τη Μίλαν και τη Φιορεντίνα. Στο Κάλτσιο 5 από τους τελευταίους 6 αγώνες έχουν κερδηθεί, και παράλληλα, οι «λύκοι» ανέβηκαν στο ηγετικό ζευγάρι του ομίλου τους στο Europa League, νικώντας την Ίσταμπουλ εκτός έδρας.

Προσωπικές συναντήσεις

Την άνοιξη οι ομάδες αντάλλαξαν γκολ του El Shaarawy και του Perisic στο Μιλάνο. Είναι ενδιαφέρον ότι οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να κερδίσουν 5 συνεχόμενα παιχνίδια, αν και σίγουρα σκοράρουν.

Πρόβλεψη

Η  Ρόμα είναι αρκετά ικανή να δημιουργήσει προβλήματα ακόμα και για την Ίντερ στην έδρα της. Αλλά ταυτόχρονα οι «μπλε-μαύρο» σίγουρα δεν σκοπεύουν να χάσουν βαθμούς, έτσι ώστε να υπολογίζουν καλύτερα τουλάχιστον 2 γκολ. Γι’ αυτό το λόγο δεν θα υπάρξει έλλειψη γκολ την Παρασκευή, αλλά στο τέλος οι γηπεδούχοι πρέπει να κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ίντερ με απόδοση 1,98.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *