The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Μπολόνια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Интер-06.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.
Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρχουν άλλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά γι’ αυτό η λίστα των αγώνων μόνο αυξάνεται. Εν αναμονή μιας μεγάλης παύσης σε πολλές χώρες του Παλαιού Κόσμου, αποφάσισαν να παίξουν 2 περιοδείες σε μια εβδομάδα. Στη Serie A η Τετάρτη επιλέχτηκε ως ημέρα «αναφοράς». Θα παίξει ένας από τους τοπικούς γίγαντες – Ίντερ. Στην έδρα της το στάδιο «Τζουζέπε Μεάτσα» θα φιλοξενήσει τη Μπολόνια. Θα βάλει ο Τιάγκο Μότα τρικλοποδιά στον σύλλογο με τον οποίο πήρε το τρεμπλ ως παίκτης το 2010; Το τμήμα ειδικών του site έκανε αναλυτική πρόγνωση για τον αγώνα της 9ης Νοεμβρίου 2022.
Η Ίντερ κατάφερε έγκαιρα να πάρει στροφές
Υπό τον Κόντε, οι Νερατζούρι ήταν ο σύλλογος που διέλυσε τη μακροχρόνια κυριαρχία της Γιουβέντους στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Αλλά ο Αντόνιο έφυγε από το έργο με την πρώτη ένδειξη επικείμενων οικονομικών προβλημάτων. Αντικαταστάθηκε από τον Ιντζάγκι Τζούνιορ και, δεδομένων των συνθηκών, τα κατάφερε με αξιοπρέπεια. Αλλά στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, ο Σιμόν ήταν βρέθηκε παρά τρίχα από την παραίτησης, όταν οι παίκτες του έχασαν τρεις φορές σε 4 γύρους. Ωστόσο, γρήγορα διορθώθηκαν. Και στο Champions League ξεπέρασαν την Μπαρτσελόνα στη διαμάχη για τη 2η θέση του ομίλου και στο Calcio σημείωσαν ένα νικηφόρο σερί, που ανέβασε τους «μαυρομπλε» στο γκρουπ των κορυφαίων. Μετά ξαφνικά ακολούθησε το 0-2 με τη Γιουβέντους στο Τορίνο! Θα έχουν χρόνο οι παίκτες να συνέρθουν από ένα τέτοιο χτύπημα;
Η Μπολόνια είναι από τις πρώτες της σεζόν που αποχαιρέτησε τον προπονητή
Η ομάδα αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα υπό την ηγεσία του Σίνισα Μιχάιλοβιτς. Ακόμη και παλεύοντας με τον καρκίνο, ο Σέρβος παρέμεινε στη θέση του και υπήρχε το αποτέλεσμα, όχι λαμπρό, αλλά σταθερό. Ίσως τα αφεντικά ήθελαν περισσότερα, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο γιατί περίμεναν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και μόνο τότε τον απόλυσαν; Ο διάδοχος του «Μίχα» ήταν ένας άλλος γνωστός ποδοσφαιριστής στο παρελθόν, μόνο λιγότερο έμπειρος – ο Τιάγκο Μότα. Στους πρώτους γύρους έκανε λιγότερα από τον προκάτοχό του (η Φιορεντίνα ηττήθηκε πριν το διορισμό του, εκτελούσε καθήκοντα του προπονητή). «Έσκασε» μόνο μετά το Κύπελλο, στο οποίο κέρδισαν την Κάλιαρι. Ήταν τυχεροί που μετά η ομάδα έπαιξε με νεοφερμένους, Λέτσε και Μόντσα, και μπόρεσε να κερδίσει τα μέγιστα. Και μετά το 2-1 με την Τορίνο κατάφερε να επιστρέψει στη μέση της βαθμολογίας.
Προηγούμενοι αγώνες
Πρόσφατα, η Ίντερ είχε ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων, συμπεριλαμβανομένης της νίκης με σκορ 6-1. Αλλά την άνοιξη, η Μπολόνια επιτέλους κατέγραψε το 2-1 εντός έδρας με ισχυρή θέληση.
Πρόβλεψη
Η Ίντερ δεν πρέπει απλώς να κερδίζει, πρέπει να αποκατασταθείς μπροστά στους οπαδούς μετά την ήττα από τη Γιουβέντους. Ποντάρουμε στους «νερατζούρι» με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *