The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Everton-ManchesterUnited-01.03b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 1 Μαρτίου, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Goodison Park

Στην Αγγλία το κύριο γεγονός της Κυριακής θα είναι ο τελικός του Λιγκ Καπ. Ωστόσο, θα παιχτούν ταυτόχρονα κι άλλοι  ύο αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μονομαχία μεταξύ Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πιο έμπειρος Αντσελότι εναντίον του νεαρού Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ποιος θα κερδίσει αυτή την αναμέτρηση; Οι αναγνώστες του ιστότοπού μας μπορούν ήδη να μελετήσουν την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα την 1η Μαρτίου 2020.

Η Έβερτον δεν είναι ακόμα έτοιμη να παίξει με τους μεγιστάνες

Τα «ζαχαρωτά» στον τελευταίο γύρο έχασαν από την Άρσεναλ. Ήταν μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα συνάντηση από την προηγούμενη λευκή ισοπαλία που προηγήθηκε του διορισμού και των δύο τρεχόντων τεχνικών. Με τον Κάρλο Αντσελότι ο σύλλογος της Λίβερπουλ προχώρησε και έγινε και πάλι υποψήφιος για ευρωπαϊκούς αγώνες. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτα βελτιώθηκε ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν, ο οποίος έχει ήδη σκοράρει δώδεκα γκολ και μαζί με τον Ρισάρλισον δημιουργούν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες δέσμες επιθετικών στο Foggy Albion. Και οι δύο σκόραραν στους «κανονιέρηδες», αλλά αυτοί απάντησαν με 3 γκολ. Έτσι, διακόπηκε η σειρά από 5 αγώνες χωρίς ήττες. Και ταυτόχρονα επιβεβαιώνεται ότι αυτή τη στιγμή, με τον Αντσελότι, οι «μπλε» είναι καλοί ενάντια στους πιο αδύναμους, αλλά κάνουν πίσω μπροστά στους ηγέτες της Πρέμιερ Λιγκ, νωρίτερα το χειμώνα έχασαν από τη Σίτι και τη Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ήδη στη ζώνη του Champions League

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορεί να είναι ο κύριος δικαιούχος των κυρώσεων των γειτόνων τους, της Σίτι. Τώρα, μετά τα αποτελέσματα των 27 γύρων, έχοντας σημειώσει 41 βαθμούς, βγήκαν στην 5η θέση, η οποία αυτό το καλοκαίρι θα παρέχει πρόκριση στον κύριο ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Η ενδεκάδα του Σόλσκιερ έχει καλές προοπτικές, επειδή, λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο κατέρρευσε η Τότεναμ χωρίς το Σον και τον Κάιν και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, της απομένει να μην αφήσει την Άρσεναλ και την Γούλβερχαμπτον να την προφτάσει. Φαίνεται ότι πήραν άσσο με την υπογραφή του Μπρούνο Φερνάντες, επειδή ήταν ο νεοφερμένος της Πορτογαλίας που βοήθησε να πιέσουν την Τσέλσι και άνοιξε σκορ με την Γουότφορντ. Αυτές οι δύο νίκες ανέβασαν τόσο ψηλά τους «κόκκινους διάβολους». Θα μπορέσουν όμως να παραμείνουν σε αυτό το επίπεδο; Μην ξεχνάτε ότι στους προηγούμενους 5 γύρους η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε μόνο 1 φορά εναντίον της Νόργουιτς, η οποία βρίσκεται στο κατώτατο σημείο της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2019 η Έβερτον δεν έχασε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον Απρίλιο νίκησε συντριπτικά τους φιλοξενούμενους στο Goodison Park, ενώ τον Δεκέμβριο ο Greenwood άρπαξε για τους «Μανκούνιανς» ισοπαλία με γκολ στο 77ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ευχαρίστησε τους οπαδούς της, αλλά η Έβερτον φαίνεται τώρα πολύ καλύτερη από την Γουότφορντ και την Τσέλσι. Ο Αντσελότι είναι αρκετά ικανός με τους σημερινούς παίκτες να μην χάσουν αυτόν τον αγώνα ή ακόμα και να τον κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Έβερτον με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *