The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Λέστερ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Everton-LeicesterCity-18.12b

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γκούντισον Παρκ

Στην Αγγλία την Τετάρτη θα παίξουν 3 προημιτελικούς στο τοπικό Λιγκ Καπ. Οι μεγιστάνες από το Μάντσεστερ θα αντιμετωπίσουν τους θρασύτατους εισβολείς από το βρετανικό ποδοσφαιρικό «βάλτο». Ο συνάντηση μεταξύ Έβερτον και Λάστερ στο Γκούντισον Παρκ υπόσχεται να είναι ενδιαφέρουσα. Ποια από αυτές της ομάδα θα προκριθεί στο ημιτελικό; Μια αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 18 Δεκεμβρίου 2019 είναι ήδη έτοιμη.

Η Έβερτον ψάχνει για ένα νέο προπονητή, αν και με το θρύλο της ομάδας κερδίζει ενεργά βαθμούς

Τα «ζαχαρωτά» απέτυχαν σ’ αυτή τη σεζόν, οπότε η παραίτηση του Μάρκο Σίλβα ήταν περισσότερο από αναμενόμενη. Με τον Πορτογάλο έκανα πολύ υπομονή, αλλά μετά από 2-5 στο ντέρμπι της πόλης με τη Λίβερπουλ του «έδωσαν παπούτσια στο χέρι». Επιπλέον, αυτή ήταν η τρίτη ήττα στη σειρά, μετά την οποία ο φιλόδοξος σύλλογος πήγε δίπλα-δίπλα στη ζώνη υποβιβασμού. Τώρα η ηγεσία αναζητά έναν διάδοχο για το Σίλβα, εξετάζοντας τις φιλόδοξες επιλογές όπως ο Ουνάι Εμέρι (ο οποίος, φαίνεται, να έχει αρνηθεί τελείως), Αντσελότι και Μπενίτεθ. Αλλά αξίζει τον κόπο να ψάχνουν εκτός αφού ο Ντάνκαν Φέργκιουσον τα καταφέρνει τέλεια; Ο επιθετικός, θρύλος για το σύλλογο, αφού ορίστηκε «αντικαταστάτης», πήρε 4 βαθμούς, όταν η ομάδα του έπαιξε με γίγαντες του ποδοσφαίρου! Πρώτα τα «ζαχαρωτά» νίκησαν την Τσέλσι με σκορ 3-1, ενώ την Κυριακή έπαιξε 1-1 με την  Μαντσεστερ Γιουναιντεντ στο Old Trafford. Αν και ο Νταβίντ ντε Χέα και όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιστεύουν ότι οι φιλοξενούμενοι από τη Λίβερπουλ σκόραραν κατά παραβίαση, αλλά η ισοπαλία δεν θα ακυρωθεί.

Είναι έτοιμη η Λέστερ να κυνηγήσει 2 λαγούς ή να επικεντρωθεί σε μία δουλεία;

Οι «αλεπούδες» έκαναν λάθος την πιο απροσδόκητη στιγμή. Το περασμένο Σάββατο στην έδρα τους φιλοξενούσαν τον αρχάριο, που μέχρι στιγμής με αυτοπεποίθηση κατευθύνεται προς υποβιβασμό. Αλλά τα «καναρίνια» μπόρεσαν να σκοράρουν το γκολ τους (όπως πάντα διακρίθηκε ο Τεέμου Πούκι) και το μέγιστο που κατάφερε να πράξει το φαβορί ήταν να σκεφτούν με τις προσπάθειες του Βάρι και του Κρουλ, γκολ καταγράφηκε στο «ενεργητικό» του τερματοφύλακα. Αλλά μετά από αυτό, ο Ολλανδός αρνήθηκε εντελώς να χάνει, και ως αποτέλεσμα, η ενδεκάδα του Μπρένταν Ρότζερς διέκοψε την εντυπωσιακή της σειρά. Αλλά αυτό θα μπορούσε να γίνει 10ς επιτυχημένες αγώνας στη σειρά, λαμβάνοντας υπόψη το κύπελλο. Μετά τον αγώνα, ο Μπρένταν Ρότζερς μίλησε για την επαναφόρτωση, ο αγώνας για το Λιγκ Καπ περιλαμβάνεται στα σχέδιά του ή είναι σημαντικό να κρατηθούν τώρα στην κορυφή4 της Premier League;

Προηγούμενοι αγώνες

Την 1η Δεκεμβρίου οι ομάδες είχαν ήδη συναντηθεί. Και η Λέστερ, έχοντας χάσει πρώτη, νίκησε την Έβερτον εντός έδρας χάρη στο γκολ του Ιχεανάτσο  στο 94ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Για την Έβερτον και προσωπικά τον Ντάνκαν Φέργκιουσον, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουν τον εαυτό τους, δεν έμειναν πολλά βήματα μέχρι τον τελικό. Αλλά και η Λέστερ είναι τόσο καλή που μπορεί να κερδίσει στο Γκούντισον Παρκ, ακόμα και με αδράνεια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,665.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *