The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Ολυμπιακός: πρόβλεψη για τον αγώνα

Олимпиакос-Омония-23.09b

Europa League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Την Πέμπτη θα διεξαχθούν δεύτεροι αγώνες του γύρου των 16 στο Europa League. Τα πάντα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα στα περισσότερα ζευγάρια. Συμπεριλαμβανομένου του ποιος θα προκριθεί, Άρσεναλ ή Ολυμπιακός. Αλλά οι περήφανοι Έλληνες θα προσπαθήσουν να παίξουν καλύτερα στο τέλος. Θα το καταφέρουν;

Η Άρσεναλ θα παίξει μετά από το δύσκολο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου

Οι «κανονιέρηδες» την Τετάρτη φιλοξένησαν την Τότεναμ. Και ο Μικέλ Αρτέτα κατάφερε να νικήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο! Ο αντίπαλος ήταν αρκετά καλός, επιπλέον, ο Λαμέλα άνοιξε το σκορ, και επίσης εκτέλεσε το αποφασιστικό χτύπημα. Αλλά ο αρχάριος του χειμώνα, Edegor, κατάφερε να απαντήσει σ’ αυτό λίγο πριν από το διάλειμμα. Ο Martin χρησιμοποίησε το πέρασμα του Tierney και σούταρε ανάμεσα στα πόδια του Alderweireld. Το καθαριστικό ήταν το πέναλτι, το οποίο ο «Σπέσιαλ» αμφισβήτησε στη συνέντευξη μετά τον αγώνα. Αλλά ο Λακαζέτ εξαπάτησε τον Λιορίς χωρίς προβλήματα, και στο τέλος, η Άρσεναλ κέρδισε εναντίον του αντιπάλου που παρέμεινε στη μειονότητα. Αυτός είναι ήδη ο 5ος αγώνας χωρίς ήττα για τους παίκτες του Αρτέτα και η 4η νίκη. 2 από αυτές ήταν στο Europa League: 3-2 με την Μπενφίκα και 3-1 με τους Έλληνες.

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά θα κλείσει τη σεζόν για τον εαυτό του

Ο «θρύλος» δεν παλεύει πλέον για κάτι στην εγχώρια αρένα. Τώρα απλά δεν υπάρχει κανένας να πολεμήσει. Οι συνηθισμένοι ανταγωνιστές δεν λάμπουν – Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αρκεί να πούμε ότι ο Άρης είναι ο δεύτερος, ο οποίος, φυσικά, δεν είναι καν άξιος αντίπαλος για τον Έλληνα μεγιστάνα. Τώρα, μετά από 26 γύρους, το χάντικαπ του ηγέτη είναι 16 βαθμοί. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ολυμπιακός έχει χάσει μόνο μία φορά και άλλες 4 φορές έπαιξε ισοπαλία, κανείς δεν πιστεύει ότι ένα τόσο μεγάλο χάντικαπ θα χαθεί. Σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς είχε επίσης καλή εμφάνιση: οι Έλληνες προσπέρασαν τη Μαρσέιγ και κέρδισαν την 3η θέση στον όμιλο του Champions League, ενώ πέρασαν την PSV στους 32 του Europa League. Αλλά δεν κατάφεραν να πολεμήσουν με τους Βρετανούς. Στο γκολ του Edegor απαντήθηκε από τον El Arabi, τον κορυφαίο σκόρερ του συλλόγου από τον Πειραιά. Αλλά στο τέλος απροσδόκητα έλαμψε ο Μαγαλιάνες. Πρώτα, ο πρωτάρης της φετινής σεζόν σκόραρε ο ίδιος και στη συνέχεια βοήθησε τον El Nenni. Αλλά το κυριότερο ήταν το ωραίο σουτ του Αιγύπτου από 25 μέτρα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Άρσεναλ βγήκε μπροστά στη διαφωνία: 6 νίκες με 5 για τους Έλληνες. Ενδιαφέροντος άξιο ότι για 5η συνεχόμενη φορά σε αυτό το ζευγάρι κέρδισε η φιλοξενούμενη ομάδα.

Πρόβλεψη

Φυσικά, οι Βρετανοί δεν πρέπει να χάσουν ένα τέτοιο χάντικαπ. Έτσι μπορείτε να παίξετε για διασκέδαση – στοιχηματίζουμε σε ουδέτερα «το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *