The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal-ManchesterCity-01.03

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Στάδιο Έμιρεϊτς, Λονδίνο

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Πέμπτη η Άρσεναλ Λονδίνου στο Στάδιο Έμιρεϊτς θα φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο του 28ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι που πρόσφατα, ή μάλλον, την περασμένη Κυριακή, έχουν νικήσει τους πρωτευουσιάνους- «κανονιέρηδες» με σκορ 3:0 στο τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Η Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και το Γιουρόπα Λιγκ

Ο Αρσέν Βενγκέρ είχε άλλη μία απογοήτευση, επειδή αυτός ο τεχνικός ήθελε πολύ να κερδίσει στο τρίτο πιο σημαντικό τουρνουά στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Τώρα για την Άρσεναλ μένουν μόνο δύο τουρνουά αυτή τη σεζόν, είναι το πρωτάθλημα της Αγγλίας και το Γιουρόπα Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από 27 γύρους βρίσκονται στην έκτη θέση με 45 βαθμούς στο ενεργητικό, 10 μονάδες λιγότερο από την Τότεναμ και το TOP-4.

Ηγέτης

Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι μόλις στις 19 Φεβρουαρίου αποκλείστηκαν από το Κύπελλο Αγγλίας, χάνοντας εκτός έδρας από την Γουίγκαν Ατλέτικ με σκορ 0:1. Δυστυχώς αυτή τη σεζόν οι «πολίτες» δεν θα είναι σε θέση να κάνουν το εγχώριο τρέμπλ, θα πρέπει να ικανοποιηθούν με το διπλό, διότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το «μπλε φεγγάρι» θα κερδίσει στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ το Λιγκ Καπ ήδη είναι στην τσέπη της Μάντσεστερ Σίτι. Εκτός έδρας η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει τα καλύτερα στατιστικά στο πρωτάθλημα: 10 νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα σε 13 παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ παίζει πολύ καλά στην έδρα της, αλλά στον τελικό του Λιγκ Καπ ήταν εμφανές ότι η ομάδα του Βενγκέρ στην κατηγορία είναι κατώτερη από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Sir Alex θα προσπαθήσει να μην χάσει τη νικηφόρα πορεία, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εκτός έδρας νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι ενάντια σε ισχυρό αντίπαλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *