The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για στοίχημα

Арсенал-МанчестерСити-01.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2022, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Οι διακοπές της Πρωτοχρονιάς δεν είναι λόγος χαλάρωσης στην Premier League, εδώ την 1η Ιανουαρίου έχουν προγραμματιστεί 4 συναντήσεις. Οι ειδικοί μας ετοίμασαν τις προβλέψεις τους για τον αγώνα Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι. Θα καταφέρουν οι «κανονιέρηδες» να σταματήσουν τους ανελέητους «πολίτες»;

Η Άρσεναλ δίνει στους φιλάθλους ελπίδες για το Champions League

Όταν η Άρσεναλ ξεκίνησε με τρεις ήττες, ο Αρτέτα είχε ήδη απολυθεί και ο σύλλογος δεν συμπεριλήφθηκε καν στην πρώτη 6άδα των προβλέψεων. Η ομάδα δέχτηκε πολλές πιέσεις και μπόρεσε να επιστρέψει στη σεζόν, επιταχύνοντας τόσο δυνατά που είναι ήδη τέταρτη στο πρωτάθλημα, έχοντας σερί τεσσάρων νικών. Στον τελευταίο γύρο η Άρσεναλ κατέστρεψε τη Νόριτς εκτός έδρας με 5:0. Οι «κανονιέρηδες» μπορούν να προσπεράσουν την Τότεναμ, οι Σπερς είναι 5 βαθμούς πίσω με δύο παιχνίδια να απομένουν. Οι παίκτες του Αρτέτα είναι καλοί, αλλά σε γενικές γραμμές κέρδισαν πρόσφατα αντιπάλους κατώτερης κατηγορίας, η μάχη με τους «πολίτες» θα είναι δοκιμασία δυνάμεων. Τέσσερις παίκτες σίγουρα δεν θα παίξουν, τρεις από αυτούς είναι σε καραντίνα, ο Ομπαμεγιάνγκ είναι υπό αμφισβήτηση.

Οι «πολίτες» ορμάνε μπρος

Η Μανσίτι αρχίζει σταδιακά να ξεφεύγει από τους ανταγωνιστές, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα είναι ήδη 8 βαθμούς μπροστά από την Τσέλσι και 9 βαθμούς από τη Λίβερπουλ, αλλά οι παίκτες του Μέρσεϊσάιντ έχουν ένα παιχνίδι μπροστά. Στο τελευταίο τους ματς οι «πολίτες» κέρδισαν την Μπρέντφορντ 1:0 εκτός έδρας και το νικηφόρο σερί της ομάδας στο πρωτάθλημα αυξήθηκε στις 10 νίκες. Ορισμένοι φορείς στοιχημάτων πληρώνουν ήδη στοιχήματα σε όσους έχουν στοιχηματίσει στον τίτλο της Μανσίτι. Η ομάδα έχει τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη  συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο του τρέχοντος πρωταθλήματος δεν υπήρχε αγώνας, οι «πολίτες» κατέστρεψαν τον αντίπαλο εντός έδρας με σκορ 5: 0, πρέπει να πούμε ότι από το 35ο λεπτό η Άρσεναλ έπαιζε στη μειοψηφία.

Πρόβλεψη

Όπως όλοι γνωρίζουν ήδη, οι αντίπαλοι θα έρθουν σε αυτή τη συνάντηση σε εξαιρετική κατάσταση. Ακόμα κι έτσι, η Μανσίτι θεωρείται το ξεκάθαρο φαβορί. Η Άρσεναλ είναι ικανή να παλέψει με τον ηγέτη του πρωταθλήματος, αλλά δύσκολα θα κερδίσουν βαθμούς οι Λονδρέζοι. Θα μιλήσουν ξανά για την αντιπαράθεση μαθητή και δασκάλου, αφού ο Αρτέτα εργαζόταν κάποτε ως βοηθός του Γκουαρδιόλα. Πιστεύουμε ότι η σύνθεση των «πολιτών» είναι πιο δυνατή, θα ποντάρουμε σε καθαρή νίκη των φιλοξενούμενων (με απόδοση 1,55).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *