The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Ζυρίχη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Цюрих-03.11

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – Αγωνιστική 6/6

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Την Πέμπτη θα κλείσει το πρόγραμμα στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι ήδη ξεκάθαρο ότι η Άρσεναλ του Λονδίνου θα περάσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Όμως οι φιλοξενούμενή της από τη Ζυρίχη μπορούν να ανέβουν στην 3η θέση και να περάσουν στην Conference League. Βέβαια για αυτό οι Ελβετοί πρέπει μόνο να κερδίσουν στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας. Θα το επιτρέψουν οι «κανονιέρηδες»; Το κοινό του ιστότοπου έχει πρόσβαση στην αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα στις 3 Νοεμβρίου 2022.

Η Άρσεναλ στο Europa League παίζει backup που αυτό είναι αρκετό

Οι «κανονιέρηδες» λαχταρούν εδώ και καιρό σοβαρά αποτελέσματα στην αγγλική Premier League (όπως και αλλού). Με φόντο τις παρατεταμένες αποτυχίες που σέρνονται από την εποχή του «αψιόν Βενγκέρ», η τρέχουσα κλήρωση της Premier League φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Και εκεί κατευθύνονται οι δυνάμεις και η προσοχή του Mikel Arteta και των παικτών του. Ικανότητα όσων παίζουν σπάνια στο πρωτάθλημα αρκεί για το Γιουρόπα Λιγκ. Έχοντας κερδίσει και τους 4 πρώτους αγώνες, οι Βρετανοί έλυσαν τα πάντα για τους εαυτούς τους πριν από το χρονοδιάγραμμα… Και μόνο μετά σημειώθηκε 0-2 με την PSV στο Αϊντχόφεν.

Η Ζυρίχη κατάφερε τελικά να κερδίσει την περασμένη εβδομάδα

Το «FCZ» κατάφερε εντυπωσιακά να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελβετίας την περασμένη σεζόν. Αλλά μετά από αυτό, ήταν η αλλαγή του προπονητή και ο νέος τεχνικός, Φράνκο Φόντα, δεν τα κατάφερνε καλά. Ο κάτοχος του τίτλου δεν μπόρεσε να κερδίσει πάνω από μια ντουζίνα συναντήσεις στη νέα Super League! Στο Champions League έγινε αποκλεισμός ήδη τον Ιούλιο, από την Καραμπάχ. Αν και πέρασαν μετά στο προκριματικά τους Linfield και Hearts και κέρδισαν τόσο τον εκπρόσωπο της Βόρειας Ιρλανδίας όσο και τους Σκωτσέζους… Αλλά ήδη στον όμιλο, η Ζυρίχη συνεχώς δεχόταν μπουνιές. Από την PSV δέχθηκαν 5 γκολ και στα δύο ματς. Και ξαφνικά, στις 27 Οκτωβρίου, φιλοξενώντας στην έδρα τους την Μπόντε/Γκλιμτ «στα αποδυτήρια», κατάφεραν          να σημειώσουν το 2-1 με καθοριστικό γκολ στο 4ο λεπτό καθυστερήσεων. Ως αποτέλεσμα, πλέον το «FCZ» έχει μόλις 1 βαθμό λιγότερο από τους Νορβηγούς. Υπάρχει λοιπόν μια ευκαιρία να ξεπεράσουν τους Σκανδιναβούς, αλλά ταυτόχρονα μπορούν να υπολογίσουν σε αυτό με μια νίκη στο Λονδίνο, καθώς η ισοπαλία με την τρέχουσα διαφορά βαθμών δεν θα είναι αρκετή. Πρέπει ακόμα να ελπίζουν ότι ο ανταγωνιστής δεν θα σουτάρει ξαφνικά με την PSV, η οποία αποφάσισε επίσης τα πάντα για τον εαυτό της.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Σεπτέμβριο, οι Βρετανοί και οι Ελβετοί έπαιξαν για πρώτη φορά μεταξύ τους. τότε η Άρσεναλ κέρδισε 2-1 στη Ζυρίχη.

Πρόβλεψη

Η Ζυρίχη, τουλάχιστον, θα πρέπει να προσπαθήσει να ανταγωνιστεί τα backup των «κανονιέρηδων». Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στο «και οι δύο θα σκοράρουν» (απόδοση 1,97).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *