The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης εναντίον Άουγκσμπουργκ. Πρόβλεψη για τον αγώνα

EintrachtFrankfurt-Augsburg-07.02b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020, 9:30 μ.μ.

Κομέρτσμπανκ Αρένα

Το πρόγραμμα του 21ου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα ανοίξει με το παιχνίδι Άιντραχτ Φρανκφούρτη εναντίον Άουγκσμπουργκ, οι οποίοι είναι επίσης γείτονες στην κατάταξη. Η λεπτομερή πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτη επιτέλους πήρε μπρος

Όλοι καταλάβαιναν ότι μετά την πώληση πολλών κορυφαίων παικτών, η Άιντραχτ θα ήταν ασθενέστερη, παρά τις προσπάθειες να αγοράσει παίκτες για αντικατάσταση. Οι «αετοί» με δυσκολία προκρίθηκαν από τον όμιλό τους στο  Europa League, ενώ στην Μπουντεσλίγκα τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η Άιντραχτ βρίσκεται μόνο στη 11η θέση στην κατάταξη. Μετά το νέο έτος τα αποτελέσματα της ομάδας βελτιώθηκαν, ο σύλλογος κατάφερε να σημειώσει 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η ομάδα κατάφερε να φτάσει στους προημιτελικούς του γερμανικού κυπέλλου, έχοντας νικήσει την ισχυρή ΡΜ Λειψίας με σκορ 3:1. Φαίνεται ότι ο σύλλογος δεν θα πιάσει τη θέση σε ευρωπαϊκό ανταγωνισμό, η διαφορά από την επιθυμητή ζώνη είναι τεράστια.

Απρόβλεπτη Άουγκσμπουργκ

Ένα από τα πιο απρόβλεπτα κλαμπ της Μπουντεσλίγκα μπορεί να ονομαστεί η Άουγκσμπουργκ, την οποία μπορούμε να δούμε σε οποιοδήποτε μέρος της κατάταξης. Η ομάδα είναι σε θέση να δώσει μάχη στον μεγιστάνα και να τον νικήσει κιόλας, και μετά να αποτύχει με το αουτσάιντερ. Η Άουγκσμπουργκ κατατάσσεται σήμερα στην δέκατη θέση. Φέτος η ομάδα ξεκίνησε με δύο ήττες, αλλά στον τελευταίο γύρο η ομάδα κατάφερε να κερδίσει τους τρεις βαθμούς, με τη νίκη επί της Βέρντερ Βρέμης – 2:1.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις προσωπικές συναντήσεις αυτών των ομάδων υπάρχει μια σαφής τάση · στις τελευταίες έξι συναντήσεις, τουλάχιστον τρεις στόχοι έχουν βαθμολογηθεί με συνέπεια. Ο αγώνας του πρώτου γύρου κέρδισε στην έδρα του ο Άουγκσμπουργκ με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Δύσκολος αγώνας, όπου η Άιντραχτ φαίνεται μικρό φαβορί, αλλά οι «αετοί» πρόσφατα έπαιξαν τον αγώνα του κυπέλλου και αυτό μπορεί να αφήσει το σημάδι του. Αυτή είναι μια από αυτές τις απρόβλεπτες μάχες όπου μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Σας συμβουλεύουμε να μην ρισκάρετε με το αποτέλεσμα της συνάντησης, και να πάρετε το σίγουρο στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *